| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KARNINDAN 19 KİLO KİTLE ÇIKTI
KARNINDAN 19 KİLO KİTLE ÇIKTI
Salihli ilçesinde, karın ağrısı ve karnındaki şişkinlik nedeniyle hastaneye başvuran bir kadının karnından 19 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.
Salihli ilçesinde 6 aydır karın ağrısı ve şişkinlik gibi şikayetleri bulunan Neriman Işıkçı (71), Salihli Özel Can Hastanesi'ne müracaat etti.

Yapılan tetkikler sonucu Işıkcı'nın karnında 45 cm çapında 19 kilo ağırlığında bir kitle tespit edildi. Işıkcı, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Osman Yurttaş, Kadın Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Refaettin Şahin, Anestezi Uzmanı Dr.Emin Bozdoğan ve ekibi tarafından ameliyata alındı.

Yurttaş, ameliyat sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hasta bize karın ağrısı ve şişlik sebebiyle başvurdu. Yapmış olduğumuz tetkik sonucunda karnında büyük bir kitle tespit ettik ve hemen ameliyata aldık. Hastanın leğen kemiğinden diyafragmaya kadar tüm karnı dolduran karın içi organlarının önünü kaplamış sol yumurtalık kaynaklı bir kitle gördük. Yaklaşık bir saat süren operasyonla 45 cm çapında 19 kilo ağırlığındaki kitleyi aldık" dedi.

Işıkçı da, sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yaklaşık 6 aydır şikayetlerim vardı ancak korktuğum için hastaneye gidemiyordum. Ağrılarım artınca doktora gitmek zorunda kaldım. Başarılı bir ameliyatla kitle alındı. Operasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kategori : Sağlık
Tarih : 9/11/2013 07:18
Hit : 2672




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 14

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I