| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
UYUŞTURUCU VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
UYUŞTURUCU VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Salihli ve Ahmetli ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ortaklaşa operasyonlar düzenledi.
TURGUTLU

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, toplam daralı ağırlığı 5 kilo 505 gram esrar maddesi, 311 gram Afgan esrarı olarak değerlendirilen uyuşturucu madde, 345 adet pula emdirilmiş LSD olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili soruşturma yapan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla; E.G, İ.T., R.H., M.S., S.D., M.Z.Ç. ve yabancı uyruklu R.A.M. ve M.A.M. isimli toplam 8 şahsın gözaltına alındığı, konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

SALİHLİ

Salihli ilçesinde yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda 23 kilogram esrar, 4 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ortaklaşa yürüttüğü operasyon kapsamında, E-96 karayolu üzerinde durdurulan yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda 23 kilogram esrar, 4 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan H.G, A.Ö, Y.Ö ve H.Ö çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, İ.K. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.





Kategori : Güncel
Tarih : 9/14/2013 13:50
Hit : 6131




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 24

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I