| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GELENEKSEL SÜNNET COŞKUSU VE ZARA KONSERİ
GELENEKSEL SÜNNET COŞKUSU VE ZARA KONSERİ
Soma ilçesinde Soma Belediyesi, Soma Holding ve Soma Kömür İşletmeleri İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Sünnet Şöleni coşkuyla gerçekleştirildi.
Öğle saatlerinde 13 Eylül Parkı içersinde başlayan şölen etkinlikleri kapsamında 50'ye yakın sünnet çocuğu erkekliğe ilk adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu mutluluğa Soma Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru'nun yanı sıra şirket yöneticileri, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, siyasi parti temsilcileri, belde belediye başkanları, Maden İş Sendikası Ege Bölgesi Şube Başkanı Tamer Küçükgençay ve yönetimi, ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de ortak oldu. Sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler takdim edildi.

MEVLİD-İ ŞERİF İLE BAŞLADI

Park altı camiinde okunan mevlid-i şerif programıyla başlayan şölen 13 Eylül Parkı içerisinde animasyon gösterileriyle sürdü. Sünnet çocukları burada kendileri için hazırlanan görsel şovlarla doyasıya eğlendi. Cuma namazı sonrasında ise katılanlara yemek ikram edildi.

Akşama kadar devam eden şenlikler kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi. 13 Eylül Parkı'ndan sünnet çocuklarının fayton turu ile başlayan kortej yürüyüşü mehter takımı eşliğinde Beşyol Meydanı'na kadar devam etti.

ZARA SAHNE ALDI

Sünnet şöleni etkinlikleri kapsamında akşam düzenlenen etkinlikte ise önce Zeynep ardından da ünlü sanatçı Zara sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerini sünnet çocukları ve Somalılar için seslendiren Zara, meydanı dolduran 5 bine yakın Somalı'dan tam not aldı.





Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 9/14/2013 14:15
Hit : 4169




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 7

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I