| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖPRÜBAŞI'NDAN BAŞKAN ERGÜN'E DAVET
KÖPRÜBAŞI'NDAN BAŞKAN ERGÜN'E DAVET
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Köprübaşı İlçe Başkanı Rahmi Erdem ve İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Bayrak'ı ağırladı.
İlçenin eksiklikleri ile ilgili bir takım talepleri ileten konuklar, Başkan Ergün'ü Köprübaşı ilçesine davet etti. Köprübaşı ilçesinde Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e büyük teveccüh olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Bayrak, ilçenin parke taşı ihtiyacı olduğunu belirterek, Başkan Ergün'den destek istedi. Köprübaşı'nın Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e önem verdiğini belirten MHP Köprübaşı İlçe Başkanı Rahmi Erdem ise, ilçeye bağlı köylerin muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarların taleplerini dosya olarak Başkan Ergün'e sunan Erdem, muhtarların Başkan Ergün'ü Köprübaşı ilçesinde görmek istediklerini de sözlerine ekleyerek, Başkan Ergün'ü Köprübaşı'na davet etti.

"ÖNEMLİ OLAN HİZMET"

Köprübaşı ilçesine bağlı köylerin eksiklikleri ile ilgili dosyayı teslim alan Başkan Ergün, "Biz hizmetlerimizi yaparken A partisi, B partisi, C partisi olarak bakmıyoruz. Öncelikle bunun bilinmesini isterim. Önemli olan hizmet. Mevcut yerlerde gerçekten ihtiyaç ne varsa, biz bunları imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Şuanda gerçekten bütün ilçelerin, bütün köylerin talepleri bize ulaşıyor. Merkezde aşağı yukarı 100 köyü tamamladık. Geçtiğimiz hafta Akhisar'ı tamamladık. Bu hafta Selendi, Sarıgöl'de bazı hizmetler tamamlanıyor. Turgutlu'ya giriliyor, Saruhanlı tamamen bitirildi. Sonuç itibariyle bunları yavaş yavaş bütün ilçelere yayma çabasındayız. Tabi ki imkanlar ve şartlar dahilinde. Şuanda bu hizmetler Manisa Belediyesi'nin kendi bütçesiyle yapılıyor. Ona rağmen epey büyük yardımlar yapma konumundayız. Burayı da mutlaka yapacağız" diye konuştu.

"30'UN ÜZERİNDE PROJENİN AÇILIŞ VE TEMEL ATAMASI GERÇEKLEŞECEK"

Başkan Ergün konuşmasının devamında, "Bu arada 10 Ekim'de de Sayın Genel Başkanımız Manisa'ya teşrif edecekler. Aşağı yukarı 30'un üzerinde projenin açılışını ve temel atmalarını yapacağız. Bu konuda da sizlerin de bütün vatandaşlarımızı buraya taşımanız gerekecek. Hem Alparslan Türkeş Kavşağı başta olmak üzere, hem de Kent Park'ın temel atma töreni başta olmak üzere diğer projelerimizin açılışlarını yapacağız. Orada da Genel Başkanımız gerekli açıklamaları yapacaktır. Öyle beklenti içerisindeyiz. Hayırlısı neyse hep beraber göreceğiz" dedi.

HAYDİ KADINLAR MANİSA'YA PROJESİ ÖVÜLDÜ


Öte yandan ziyarette, Manisa Belediyesi'nin Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle hayata geçirdiği 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi de gündeme geldi. Köprübaşılı kadınların projeye büyük ilgili gösterdiğini belirten İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Bayrak, projenin ikinci etabında yine kadınların talebi olduğunu iletti. Konunun Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu'na iletilmesi durumunda kendisinin gerekli programı yapacağını belirten Başkan Ergün de, projenin etkilerinin olumlu olduğunu ifade etti.



Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 9/17/2013 22:39
Hit : 2606




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 27

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I