| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TURGUTLUSPOR'DA NEŞELİ GÜNLER
TURGUTLUSPOR'DA NEŞELİ GÜNLER
Sezonun ilk 2 haftasında 4 puan toplayarak lige iyi bir başlangıç kırmızı-siyahlılar, Cumartesi günü evinde konuk edeceği Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'da keyifler yerinde. Kırmızı-siyahlılar Cumartesi günü evinde konuk edeceği Gaziosmanpaşa'yı eli boş gönderme hedefinde. Öte yandan sakatlığı geçen Selçuk takımla birlikte çalışmalara başladı. Sezona iyi başlangıç yapılmasından dolayı oyuncuların moral seviyesinin yüksek olduğunu dile getiren Basatemur bu hafta sonu da puan hanesi 3 puan ekleyerek zirvede kalıcı olmak istediklerini ifade etti.

Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya, önlerinde yorucu bir maç periyodu olduğunu belirterek, "Play-off hedefimizin gerçekçi olduğunu ilk 2 haftada taraftarımıza gösterdik. Bu hafta sonu formda bir takım ile karşılaşacağız, evimizde puan kaybetmek istemiyoruz. Türkiye kupasında ise evimizde oynamamız bizim için avantaj ve rakibimizi elemek istiyoruz. Hem lig maçını hem de kupa maçını kazanacak güce ve kaliteye sahibiz. Yorucu bir maç periyodundayız ancak bunun üstesinden gelecek kadro derinliğine sahibiz" dedi.

Kategori : Spor
Tarih : 9/19/2013 07:39
Hit : 1913




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 12

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I