| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MİLLETVEKİLİ RECAİ BERBER KÖPRÜBAŞI'NDA
MİLLETVEKİLİ RECAİ BERBER KÖPRÜBAŞI'NDA
Manisa Milletvekili Recai Berber, Köprübaşı'nda bazı açılışlar ve bazı tarımsal işletmeleri ziyaret etti.
Manisa Milletvekili Recai Berber, Köprübaşı'nda Belediye tarafından alınan bazı iş makinaları ve kamyonların anahtar teslim töreni, İl Özel İdaresi tarafından köylere alınan çöp koyteynerlarının Köy Muhtarlarına teslimi ve dışarıdan Köprübaşı'na gelerek yatırım yapan büyük tarımsal işletmelere ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Köprübaşı'nda Bakan gibi karşılandı. Program ilk olarak Köprübaşı Belediyesi tarafından bu yıl hizmete açılan Ege Yüzme Salonunda verilen kahvaltı ile başladı.

Kahvaltıya Köprübaşı Kaymakam Vekili İdris Akça, Belediye Başkanı Zafer Mergen, Borlu Belediye Başkanı Mehmet Tüzün, Garnizon Komutanı Recep UĞUR, Ak Parti Manisa İl Başkan Vekili Ömer Akar, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Demir, Köprübaşı ve Borlu'nun köy muhtarları ve diğer misafirler katıldı.

Kahvaltıda Köprübaşı tarımı konusunda bilgi veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Demir Köprübaşı'nın bilinenin iklimi ve toprak yapısıyla bir tarım kenti olduğunu ve tarımsal yatırımlar için uygun bir İlçe olduğunu belirtti. Ayrıca Köprübaşı tarımının son yıllarda çilek üretiminin artması ve özellikle dışarıdan gelen yatırımcılar sayesinde Köprübaşı'lılar ve Manisa'lılar tarafından tarım potansiyelinin farkına varıldığını belirterek adından söz ettirecek bir tarım kenti olduğunu belirtti. Milletvekili Recai BERBER yaptığı konuşmada Köprübaşı'nın tarımda büyük değişim yaşadığını ve bunun her alana yansımasının olduğunu belirterek Köprübaşı'ndaki değişimin artarak devam edeceğine inandığını söyledi. Yapılan çalışmalarda büyük katkı sağlayan ve destek olan Belediye Başkanı Zafer Mergen'e teşekkür ederek bunun tüm ülkeye örnek olması gerektiğini söyledi. Berber ayrıca köyden kente göçün engellenmesi gerektiğini belirterek Kırsal Alanda uygulanacak doğru projelerle bunun başarılabileceğini söyledi.

Programın yapıldığı yerlere "Tarım Kenti Sizi Tarım Bakanı olarak görmek istiyor" yazılı pankartlar asıldı. Konuşma yapan Belediye Başkanı Zafer Mergen Manisa'dan bir bakan olması gerektiğini ve inşallah Milletvekilimiz Recai Berber'in yakın zamanda Tarım Bakanı olmasını beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye yeni alınan ekskavatör, kepçe, kamyon ve minübüslerin anahtarların teslim töreni yapıldı. Ekskavatöre binerek çalıştıran Milletvekili Recai Berber'in iş makinası kullanmada oldukça hünerli olduğu gözlendi.

Daha sonra Köprübaşı Kaymakamlığı tarafından köylere alınan çöp konteynerlerinin dağıtımına geçildi. Köprübaşı ve Borlu'nun tüm köy muhtarlarının bulunduğu açılışta Recai BERBER tüm muhtarlara ve köylülere hayırlı olmasını dilediğini ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Kent yaşamında ne varsa köyde yaşayan vatandaşlarımızın da aynısına sahip olacağını söyledi. Recai Berber ve beraberindeki heyet Köprübaşı'nın Cuma pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazaryerinden sonra Milletvekili ve beraberindeki heyet İlçedeki Meslek Yüksek Okulu ve Belediye tarafından yeni yapılan Şehit Hikmet Güler Konferans Salonunu ziyaret ederek bilgi aldı.





Kategori : Siyaset
Tarih : 9/29/2013 00:13
Hit : 2793




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 9

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I