| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
HAMİTLİ VE SÖĞÜTALAN'DA AÇILIŞ COŞKUSU
HAMİTLİ VE SÖĞÜTALAN'DA AÇILIŞ COŞKUSU
Kırkağaç Kaymakamlığı, Kırkağaç Belediyesi ve Manisa İl Genel Meclisi'nin destekleriyle Söğütalan köyünde yaptırılan çok amaçlı düğün salonu ile Hamitli köyünde yapımı tamamlanan Hamitli Köyü Camii minaresi, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Hamitli ve Söğütalan köylerindeki yapılan açılış törenlerine Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlyaslar Belediye Başkanı Osman Çelikel, Gelenbe Belediye Başkanı Mehmet Ali Uyar, AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri Ramis Işık, Fikret Sarıbenli, İsmail Yılmaz, Özcan Ergin, Hamitli Köy Muhtarı Yusuf Taşçı, Söğütalan Köy Muhtarı Ali Kalem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk olarak Hamitli Köyü Camisi minaresinin açılışı gerçekleştirilirken, açılış sonrası protokol bu köyde her yıl yapılan geleneksel köy hayrına katıldı. Daha sonra toplu halde Söğütalan köyünde yapımı tamamlanan çok amaçlı kapalı düğün salonun açılış törenine geçildi. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, sırasıyla Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber de birer konuşma yaptılar. Açılış kurdelesi, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Yılmaz ve köy muhtarları birlikte kestiler.

Hamitli köyünde yapımı tamamlanan cami minaresinin 53 bin TL'ye, Söğütalan köyünde hizmete sunulan çok amaçlı kapalı düğün salonunun ise 45 bin TL'ye yapıldığı bildirildi.



Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 9/30/2013 07:00
Hit : 3033




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I