| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMASPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
SOMASPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta yer alan Somaspor, Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor'u konuk etti. Somaspor rakibini Mehmet, Metin Telle ve Levent Holinar'ın golleriyle 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Somaspor ilk gol pozisyonunu Mehmet Kaya ile buldu. 15. dakikada topu filelerle buluşturan Kaya ilk gol sevincini takım arkadaşları ve taraftarlara yaşatan isim oldu. İki takımında gol arayışları ilk yarı boyunca devam etti. Rakip takım Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşısında kaliteli bir oyunu ile taraftarları coşturan Somaspor ikinci golü 29. dakikada takım Kaptanı Mehmet Telle ile buldu. Bu golle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Somaspor karşılaşma boyunca oyuna hakimiyetini korudu. Bir dakikalık uzatmanın yapıldığı ilk yarı 2-0 Somaspor'un galibiyeti ile tamamlandı.

İkinci yarıda daha kontrollü bir oyunla kontra ataklar arayan Somaspor rakip takım Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor'un gol arayışlarını boş çevirdi. Somaspor kalesini yoklayan Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor futbolcuları aradıkları golü bir türlü bulamadı. Somaspor'un geliştirdiği atakta 90. dakikada kaleci Halil Koç'un hamlesi ile yerde kalan Selçuk Kaya takımına penaltı kazandırırken kaleci Halil Koç ise kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor'un kalesini penaltı vuruşundan korumak için 77 numaralı oyuncu Şehmuz Salih Yiğit Babaoğlu girdi. Hakemin işareti ile vuruşu yapan Levent Holinar takımına 3 puanı 3. golle kazandıran isim oldu. Karşılaşma Somaspor'un 3 - 0'lık galibiyeti ile tamamlandı. Ligin 2. hafta müsabakaları sonrası Somaspor puanını 4'e çıkardı.





Kategori : Spor
Tarih : 9/30/2013 13:48
Hit : 2549




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 61

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I