| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ADAY ADAYI BERK MERSİNLİ SARUHANLI'DA
ADAY ADAYI BERK MERSİNLİ SARUHANLI'DA
AK Parti'li Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, Saruhanlı Köy ve Beldeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Saruhan-Der) Başkanı Yunus Emre Şahin'i ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Mersinli'ye AK Parti Manisa Merkez ilçe eski Başkan Yardımcısı Nuri Ok da eşlik etti. Berk Mersinli'ye ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Saruhan- Der Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Şahin, "Berk başkanımızı AK Parti teşkilatındaki başarılı çalışmaları ve merkez ilçe başkanlığı yaptığı dönemde ki elde ettiği başarıları ve gayretli çalışmalarından dolayı tanıyoruz. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan yeni ilçelerinden biri olan Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Berk başkana hedeflediği yolda başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti?li Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, çalışmalarını öncelikli olarak sokağın kalbinin attığı yer olarak tanımladıkları pazaryerlerinde esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek ve lokma döktürerek başladıklarını belirtti. Mersinli, "Çalışmalarımız tabii ki sadece pazaryerlerinden ibaret değil. Bunun yanı sıra basın yayın organlarına ziyaretlerimiz devam ediyor, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne dönüşen belde ve köylerimizi ziyaretlerimize bu hafta içerisinde başlıyoruz. STK'ları, sendikaları ve oda ziyaretlerimiz olacak. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi ile karşılaşmamız bizi memnun ediyor. Sadece partimizden değil değişik siyasi görüşlere sahip toplumun her kesimindeki vatandaşlarımızın da gösterdiği ilgi gerçekten güzel. Hedefimiz ister büyükşehir, ister ilçe belediyelerinde olsun AK Parti bayrağını göndere çektirebilmek, vatandaşlarımıza ak belediyecilik hizmetlerini sunabilmektir. Çünkü insana dayalı modern belediyeciliğin adresi AK Parti?dir. Dernek başkanı arkadaşımız Yunus Emre Şahin'e de bizi konuk ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.



Kategori : Siyaset
Tarih : 9/30/2013 13:59
Hit : 2518




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 55

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I