| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AKHİSAR'DA RİNG YOLUNDA 3. ETAP SONA ERDİ
AKHİSAR'DA RİNG YOLUNDA 3. ETAP SONA ERDİ
Akhisar trafiğini rahatlatmak amacıyla şehir merkezini çevreleyen 10 kilometrelik yolu ring yolunun 3. Etabında sona gelindi.
Reşatbey Mahallesi'nde bulunan 3. Kısımdaki 900 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki ring yolu trafiğe açılmasının ardından 10 kilometrelik yolun yüzde 90'ında trafik işlemeye başladı.

Akhisar'ın trafiğini rahatlatmak maksadıyla Trafik Master Planları'nın olduğuna dikkat çeken Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı şunları kaydetti: "Akhisar'daki trafik ile ilgili konuşulabilecek sıkıntıları şimdiden bertaraf edilmesi için projeler oluşturuyoruz. Bir taraftan kentsel dönüşüm alanını hazırladık, arkasından trafik mastır planımız var. Bunların hepsi bir araya gelerek inşallah kısa, orta ve uzun vadede Akhisar'daki trafik sorununu yapılandıracağız. Ve daha rahat daha yaşanabilir bir Akhisar'a ulaşmak istiyoruz. Trafik sorununu çözecek en önemli projemiz ring yolundaki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ring yolu üzerinde bulunan onlarca arazi üzerinde kamulaştırma yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Reşatbey Mahallemizdeki 3. Etap çalışmada sona gelindi ve Cumhuriyet Mahallesindeki dördüncü etap çalışmalarımız başladı. Reşatbey Mahallesi içerisinde bulunan Zeytinliova yolu üzerindeki trafik biraz daha rahatlayacaktır. Ring yolu üzerindeki arazilerin yüzde 90'ı kamulaştırıldı. Yüzde 80'i trafiğe açıldı ve yüzde 60'lık kısmı taş kaplama ve sathi kaplama tamamlanarak ışıklandırılması yapıldı. Başladığımız Mastır planımız aynen uygulanıyor, merkezdeki trafik yoğunluğumuz ring yolu sayesinde rahatlayacaktır. Öte yandan trafik sorununa kesin çözmek için ring yolu çözümünün yanında Akhisar'daki merkez sayısını da arttırarak çözmek istiyoruz. Bu konudaki ısrarlı çalışmalarımız devam edecektir" dedi.



Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 10/1/2013 09:51
Hit : 1182




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 17

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I