| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AKTİVİTE MERKEZİNDE İLK ÜRETİM BAŞLADI
AKTİVİTE MERKEZİNDE İLK ÜRETİM BAŞLADI
Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Zafer Kalkınma Ajansı'nın katkıları ile oluşturulan "Hayat Boyu Öğrenme ve Aktivite" merkezindeki tekstil atölyesinde ilk üretim gerçekleştirildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin "İlçemizde bu tür başarılı çalışmaları görmekten çok mutluyuz. Sunulan bu hizmetten ve eğitimden gerekli şekilde istifade etmeye çalışmaları için kursiyerlerin gayret göstermeleri gerekmekte" diye konuştu.

Proje ile ilgili değerlendirmelerde bulanan kaymakam Yalçın Sezgin, "Ülkemizde işsizlik sorunu değil kalifiye eleman sıkıntısı çekilmektedir.vatandaşlarımızın bu kursa katılmaları halinde farkındalık yaratarak eğitim sonunda talep edilmesi halinde kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımıza da proje kapsamında iş kurma projeleri yapılarak 15.000 Tl'ye kadar faizsiz ve 6 yıl vadeli kredi temin edilebilmektedir. Bu sebeple ilçemizin tekstil şehri olabilmesi için çok avantajlar bulunuyor bunun içinde Halk Eğitim Merkezimiz ve özel sektörün bu alana yapacağı yatırımlar ile bunu gerçekleştirmeye çalışacağız."

İlçeye bu aktivite merkezini kazandıran başta halk eğitim merkezi müdürü Ahmet Kazım Aysan ve tüm ekip arkadaşlarını kutlayan kaymakam Yalçın Sezgin, "İlk üretimin bu gün 350 etek ile start aldık ileriki günlerde bu atölyede günlük üretimin 3000 sayılara ulaşacağına inaniyoruz. Bu atölyede kullanılan son sistem tekstil makinelerinin en son teknoloji ürünü bu nedenle de kursiyerlerimiz çok şanslı ve küçük çocukları olan kursiyerlerimizin çocuklarına aynı merkezde ücretsiz kreş eğitimi verilmekte."

Ziyaretin kendileri ve kursiyerleri için cesaret verdiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kazım Aysan ise, projenin başarı ile uygulandığını tüm Demircilileri aktivite merkezinin etkinliklerine katılmayı beklediklerini belirtti.

Kategori : Eğitim
Tarih : 10/1/2013 17:35
Hit : 3076




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I