| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GALATASARAY MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
GALATASARAY MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lgi'in 7. haftasında kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Galatasaray forması giyen Akhisar Belediyesporlu Emrah Eren, Uğur Demirok ve Özgürcan Özcan karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundular.

Galatasaray'da futbol oynayan Akhisarspor takım kaptanı Emrah Eren, Galatasaray karşısında iyi bir sonuç almak istediklerini belirterek, "Sonuçta Galatasaray maçı konuşulacak fazla bir şey yok. İlk hedefimiz Galatasaray'a karşı mağlup olmamak. İnşallah istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak en iyi sonucu alacağız" dedi.

Galatasaray alt yapısında yetişen Özgürcan Özcan ise Galatasaray yeni teknik direktöre sahip olduğunu vurgulayarak, "Ona göre motivasyon oldular. Bizde iyi bir takımız ve iyi oyunculara sahibiz. İyi bir grafik sürdürüyoruz. Bu hafta da yenilmeden Galatasaray'a karşı ortaya iyi bir mücadele koyup kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Galatasaray maçının zorlu bir maç olacağını belirten Uğur Demirok, "İyi silahları var. Bunları önlem almayı düşünüyoruz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Daha öncede büyük takımları yendik. İnşallah bu hafta da Galatasaray'a karşı iyi oyumuzu oynayıp yenmek istiyoruz" dedi.

BİLETLER İZMİR'DE DE SATIŞA BAŞLIYOR

Akhisar Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masa, Akhisarspor Store, Manisa Magnesia AVM'de bulunan Köfteci Ramiz'de satılan biletlerin 4 Ekim Cuma gününden itibaren İzmir, Alsancak Hocazade Camii önünde bilet satışının yapılacağı bildirildi. Biletlerin misafir tribün 70, Spil Kale Arkası 70, Maraton Akigo Tribün 90 ve Kapalı Alt ve Üst ise 110 TL'den satışa sunuluyor.





Kategori : Spor
Tarih : 10/4/2013 07:46
Hit : 989




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 74

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I