| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ŞAMPİYON SÜRÜCÜ ERYILMAZ, TURGUTLU'DA
ŞAMPİYON SÜRÜCÜ ERYILMAZ, TURGUTLU'DA
Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Turgutlulu 17 yaşındaki Furkan Eryılmaz, SBKS 600 sınıfında Balkan şampiyon oldu.
Tarzan Motosiklet Spor Kulübü sporcusu Eryılmaz, bugün akşam saatlerinde Turgutlu'da vatandaşlar, motosiklet severler ve ailesi tarafından 50. yıl tören alanında karşılandı. Balkan Şampiyonu olarak Turgutlu'ya dönen Furkan Eryılmaz'ı karşılama törenine protokol üyelerinden kimse katılmadı.

Motosiklet Birliği'nin (BMU), Bulgaristan'ın Plevne kentinde düzenlediği organizasyonun son ayak yarışında milli sporcu Furkan Eryılmaz, Bulgar ve Makedon rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Eryılmaz, Dolna Mitropolia Pisti'ndeki yarışla birlikte altı ayak sonunda 116 puana ulaştı.

Kendisini karşılayan herkese çok teşekkür eden Furkan Eryılmaz, kazandığı kupaları Turgutlu'ya ve Türkiye'ye armağan ederek, "Asıl hedefim Avrupa Pist Şampiyonası'nda yarışmaktı ancak maddi imkansızlıklardan dolayı orada yarışamadım. Beni her zaman destekleyen aileme çok teşekkür ederim. Ayrıca beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve Turgutlululara çok teşekkür etmek istiyorum. Bu kupaları Turgutlu ve Türkiye'ye armağan ediyorum" dedi.



Kategori : Spor
Tarih : 10/24/2013 14:31
Hit : 1879




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 20

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I