| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MERSİNLİ'DEN DEVLET HASTANESİ'NE ZİYARET
MERSİNLİ'DEN DEVLET HASTANESİ'NE ZİYARET
AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli Manisa Devlet Hastanesi yönetimini ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Hastane Yöneticisi Dr. Süleyman Souksu, Başhekim Opr. Dr. Mazhar Eserdağ, İdari ve Mali İşler Müdürü Ercan Sözbilen, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Tülin Erel, Müdür Yardımcısı Mahmut Beler ve AK Parti eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Ok Mersinli?ye eşlik ettiler.

Manisa?nın sağlık yatırımlarında şanslı bir il olduğunu kaydeden AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli,"bu şans Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devlet büyüklerimize sağlık konusunda ki hassasiyetleri, hükümetin istikrarlı yönetimi, sağlığa verilen önem ve AK Partiye mensup 5 Manisa Milletvekilimiz ile il ve ilçe teşkilatlarımızın gayretleri sonucunda oluşmuştur. Kamu özel işbirliği içerisinde tamamlanacak şehir hastanesi ile Manisa adeta sadece kendi il ve ilçe sınırları içersinde değil yakın il ve ilçelerdeki hastaların da sıklıkla tedavi olacağı bir sağlık bölgesi konumuna gelecektir. Bu da Manisa?nın sadece sağlıkta değil her alanda çıtasının yükselmesinin en önemli kaynaklarından birini oluşturacaktır" dedi.

"Sağlık ve kaliteli hizmet önceliğimiz" diyen Berk Mersinli okulların açılmasıyla birlikte özellikle öğrencilerin sık kullandığı kırtasiye çeşitlerinin alım ve kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Mersinli, "organik çözücü içeren kırtasiye malzemelerinin kullanımının çocuklarda madde bağımlılığına yol açabileceği ve kanserojen tehlikesi oluşturduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu yüzden kokulu kalem, silgi ve defter, Etil asetat ve çözülmüş boyalardan yapılmış beyaz tahta kalemleri kullanılmamasına özen göstermeli ve öğrenmenlerimiz ile öğrenci velilerimiz bu konulara özellikle dikkatli olmalıdırlar. Çünkü gelecek neslin teminatı olan çocuklarımız bizlerin her şeyi" şeklinde konuştu.

Kategori : Siyaset
Tarih : 10/25/2013 07:27
Hit : 1615




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 22

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I