| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ARINÇ AKHİSAR'DA NİKAH ŞAHİDİ OLDU
ARINÇ AKHİSAR'DA NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Akhisar ilçesinde katıldığı 5. Zeytin Hasat Şenliği Programı'nın ardından, Otel Tütün'de Alperen ve Fatma Ayşe çiftinin nikah şahitliğini yaptı.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunmuş, Biga Noterliği yapan Halil Serdaroğlu ve ev hanımı Leman Serdaroğlu'nun genetik mühendisi oğlu Alperen ile İstanbul Üsküdar'da kozmetik işletmeciliği yapan İsmet Günay ve ev hanımı Meryem Günay'ın kızı endüstri mühendisi Fatma Ayşe'nin nikah şahitliğini; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin yaptı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın kıydığı nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını geline veren Arınç, şöyle konuştu: "Çiftimizi Allah nazarlardan saklasın, bir ömür boyu mutlu olsunlar. İnşallah bugünleri gibi tüm günleri de sevinçli olsun. Bu hayatlarında Cenab-ı Allah imtihan eder, bu imtihandan da sabırla, sevgiyle, bağlılıkla inşallah başarılı olarak yaşarlar. Rabbim onlara birbirinden hayırlı evlatlar nasip etsin. Yine inat etmiyorum, sayı vermeyeceğiz, rakam vermeyeceğim, Allah gönüllerinden geçtiği kadar ve nasip olursa birbirinden güzel evlatları bu aileye bağışlasın inşallah. Değerli dostlar evlilik bizler için çok önemli. İnancımızda var, peygamberimizin sözlerinde var. Cemiyetin temeli ailedir. Aile sağlam olursa, cemiyet de toplum da sağlam olur. Ailenin sağlamlığının ölçüleri de var. Gelişigüzel heveslerle değil; bunun inançlarının gereği olarak ve birbirlerine bir ömür boyu bağlı kalmak muhitiyle yaparlarsa ve topluma faydalı nesiller yetiştirmeyi düşünürlerse Allah da o evliliğe bereket verir. Yaşlarına baktım gerçekten gıpta edilecek genç yaştalar. Çocuklarımızı nasipleri çıkar çıkmaz, -inşallah hayırlı nasipler olur-, evlendirmekte fayda var. 26 yaşındaki bu gençler inşallah toplumda örnek bir aile olurlar. Hepimizin evlatları böyle evliliklere büyük bir heyecanla sarılsınlar. Nikahsız beraberlikler değil bizim işimiz. Nikahın bereketi, kerameti ve güzelliği bu aile gibi güzel örnekler toplumda çoğalsın. Bizler bu asırda ancak kötülüklerden evlilikler yoluyla kurtulabileceğimizi düşünüyoruz. Çünkü öylesine yanlış işler yapılıyor ki toplumda, öylesine tüylerimizi kabartan yanlışlıklar ve kötülükler görüyoruz ki bunların bence ilaçlarından birisi de insanların nikah altında beraber olmasıdır ve inşallah helal yoldan birbirleriyle mutlu ve mesut olmalarıdır."



Kategori : Güncel
Tarih : 10/26/2013 21:26
Hit : 1147




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 19

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I