| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MANİSASPOR'DAN FARKLI GALİBİYET
MANİSASPOR'DAN FARKLI GALİBİYET
Manisaspor, PTT 1. Lig'in 11. haftasında kendi evinde ağırladığı, ligde zor günler geçiren, Fethiyespor'u 5-1'lik skorla mağlup etti.
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, kendileri açısından iyi bir maç olduğunu ifade ederek, "Bu gün top bizdeyken iyi oynadık. Çok coşkulu ve çok istekliydik. Oyuna iyi başlamasak ta ilk golden sonra özgüvenle oynadık. İlk 45 dakika pozisyon vermemek bizim için önemliydi. İkinci yarı disiplin oyunundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakibimizde skora rağmen oyundan kopmadı. Taraftarlarımıza güzel bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Televizyonda maç seyredip bu maça gelmeyen taraftarımızın üzüleceğini düşünüyorum. Çünkü iyi bir takımları var. Yarın Denizlispor hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

Takım olarak bu maça iyi hazırladıklarını belirten Mikic, "Hocamızın bütün istediklerini yaptığımızı düşünüyorum. Erken atacağımız bir gol bizim için çok önemliydi. Golü bulduktan sonra işimiz daha da kolaylaştı. Çarşamba günü bir maçımız daha olduğu için maçın ikinci yarısında kendimizi fazla yormadık. Bu yakaladığımız seriyi devam ettirip üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Hedefledikleri 3 puanı aldıklarını söyleyen Bekir Yılmaz, "Performans olarak yükselişe geçtiğimizi biliyorduk. Çok iyi bir takıma sahibiz. Bu gün maça çok iyi başladık. Skoru da çok erken elde ettik. Gücümüzü korumaya çalıştık. Çünkü Çarşamba günü bir maçımız daha var" şeklinde konuştu.

FETHİYESPOR CEPHESİ

Manisa'ya kupa morali ile geldiklerini belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Moral olarak iyiydik. Manisaspor'unda çıkışta olduğunu oyuncalarımızla konuştuk. Manisaspor'un baskılı oynayacağını düşünerek amacımız pozisyon vermeden uzun süre maçı görebilmekti. Ama maalesef alışkanlığımız devam etti. Son haftalarda ilk yarıda geriye düşüyoruz. Yine aynısı oldu. Ama bu defa ilk yarı kötü oynadık. Manisaspor'un da istekli ve baskılı oyunu bize pahalıya mal oldu. Bu skoru yaşamamalıydık. Sezon başından beri en kötü futbolumuzu oynadık. Bir çok maçta iyi oynayıp kazanamamıştık" ifadelerini kullandı.

Üzgün olduğunu ifade eden Fethiyespor futbolcusu Ahmet Aras, "Tempolu bir oyunla farkı yakaladılar. Biz bu oyuna karşı koyamadık. Kötü bir futbol sergiledik" dedi.

Hatalı goller yediklerini vurgulayan Ali Dere, "Her hafta yediğimiz gibi bize yakışmayan goller yedik. İlk yarı kötü bir performans sergiledik. Takım olarak ilk defa bu kadar çok üzüldük. Takım olarak bu sonuçları hak etmiyoruz. İkinci yarıda fazla etkili olamadık" şeklinde konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 11/7/2013 13:01
Hit : 780




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 37

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I