| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOLMAZ'DAN İHALE OPERASYONUNA İLGİNÇ AÇIKLAMA
SOLMAZ'DAN İHALE OPERASYONUNA İLGİNÇ AÇIKLAMA
Manisa'da İl Özel İdaresi'nde çalışanlara ve bazı müteahhitlere yönelik düzenlenen operasyonla ilgili bir açıklama yapan Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, yolsuzluklara geçit vermeyeceklerini belirtti.
Solmaz, "Bu ülkede yolsuzluk yapan yolsuzluk yaptığı iddia edilen kim var ise ve o kurum hangi partiye ait olursa olsun, kimler yönetirse yönetsin devletin adaleti bu konu ile ilgili gerekli çalışmaları yapmakta kimseden emir almadığını görmek bizi mutlu etti. Umuyorum bu hadisede bir yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkar. Gerek müdürümüz personelimiz gerekse müteahhit kardeşlerimiz haklanır. Şuanda dava sonuçlanmadığı için hiç kimseye suçlu muamelesi yapılmaz. İlk gözaltılarda dahi Manisa?da hiç bir siyasinin olmaması bizi mutlu etti. Arzu ediyorum bu iş basit yanılgılamalardan oluşan bir olay olarak kalsın. Suç işleyen kim olursa olsun bu ülkenin adaleti bu ülkenin kanunları kimsenin yakasını bırakmaz. Ben AK Partili bir İl Genel Meclisi Başkanı olarak bunun böyle gözükmesini istemezdik. Bizden ise iki arkadaşımız gözaltına alındı. Bizden hiçbir siyasi arkadaşımız ihale komisyonlarına girmiyor. İhalelerimiz tamamiyle bürokratik çerçevede yapılıyor" dedi.

Manisa'da İl Özel İdaresi'nde çalışanlarla bazı müteahhitlere, ihaleye fesat karıştırdıkları gerekçesiyle yapılan operasyonda, bir çok kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti. Başsavcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında, çok sayıda polisin katılımıyla eşzamanlı yapılan operasyon dahilinde İl Özel İdare çalışanları Şube Müdürü D.M. ve inşaat mühendisi H.Y.' de alındı. Çok sayıda şüpheli ise sorguları için emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.

Kategori : Güncel
Tarih : 11/7/2013 14:00
Hit : 1310




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 6

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.05 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I