| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIYOR
TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIYOR
Manisa 7. Tarım ve Hayvancılık Fuarı 7-10 Kasım tarihleri arasında Manisa Belediyesi Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açıyor.
SNS Fuarcılık'ın ev sahipliğini yaptığı fuara Tarım İl Müdürlüğü ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği doğrudan destek veriyor. Ayrıca Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, Manisa Ziraat Odası, TMMOB Manisa Şubesi de fuara destek veren kuruluşlar arasında. Fuarda Türkiye'nin çeşitli illeri, Manisa ve İlçelerinden 100'e yakın firma yer alacak. Sektörün dikkatini Manisa'ya çevirecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı 100 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Fuar, açık ve kapalı olmak üzere toplam 12 bin metrekare alanda kurulacak. Girişin ücretsiz olduğu fuar, 10:00 -20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar süresi boyunca Manisa Ziraat Odası, Tarım İl Müdürlüğü ve Manisa Belediyesi tarafından ilçelerden ve köylerden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

"MODERN BİR FUAR"

SNS Fuarcılık Pazarlama Müdürü Banu Sönmez, fuara bu yıl çok büyük ilgi olacağına dikkat çekti. Sönmez, "Bu yıl 7. düzenleyeceğimiz Tarım Hayvancılık Fuarı'na ilgi her yıl gittikçe artıyor. Yoğun katılımın olacağı fuarda Balıkesir, Bursa, İzmir, Yalova başta olmak üzere bir çok ilden firma ve firma temsilcileri üreticilerle buluşacak. Manisa'da 6 yıldır başarı ile düzenlenen bu fuar, modern bir fuar statüsüne ulaşmıştır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektör temsiclileri ile üreticilerimizi buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

Kategori : Ekonomi
Tarih : 11/7/2013 14:04
Hit : 1384




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 72

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I