| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BÜYÜKŞEHİR'DEN AHMETLİ'Yİ SEVİNDİREN ÇALIŞMA
BÜYÜKŞEHİR'DEN AHMETLİ'Yİ SEVİNDİREN ÇALIŞMA
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri zemininde yıpranma olan ve aciliyetle onarımı gereken Ahmetli yollarına bakım, satıh kaplama ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz ay bakım yaptıkları Ahmetli regülatör yolunun çalışmaları tamamlandıktan sonra Akhisar ile Gölmarmara'yı birbirine bağlayan Ahmetli sınırları içerisindeki yolun da bakım ve onarımını tamamladı.

Mevcut yolun işleyişi yoğun olduğu için, zemininde yıpranma ve göçükler oluştuğu gözlendi. Trafikteki araçlar için herhangi bir olumsuzluk yaratmaması için Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince mevcut yol bakıma alındı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilen bakım, onarım, satıh kaplama ve sıcak asfaltlama çalışmalarının ardından konuyla ilgili olarak Ahmetli Dibekdere Mahalle Muhtarı Kemal Eser, "Gölmarmara'yı ve Akhisar'ı Ahmetli'ye bağlayan bu yol, Akhisar, Balıkesir, Bursa, hatta İstanbulluların yoğun olarak kullandığı bir yoldur. Mahallemizden de geçen bu yolun onarılması çok isabetli olmuştur. Yolumuzun yapımında hızla aşama kaydedildiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu'na ve yol yapım ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 10/12/2014 00:22
Hit : 3219




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 30

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I