| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
2.LİG UZAK DEĞİL
2.LİG UZAK DEĞİL
Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı 2. Lig parolası ile hazırlandığı yeni sezon öncesi Bursaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediyespor, tie break setinde 3-2 kaybetti. 2-0 geriden gelip durumu 2-2'ye getiren Manisa'nın Sultanları uzatma setinde teknik molaya önde girmesine rağmen seti 12-15 ile kaybetti. Etkili oyunuyla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni sezon öncesinde 2. Lig'e yükselme hedefinin uzak olmadığını gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı lig öncesi oynadığı hazırlık karşılaşmasında 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Bursaspor'u ağırladı. Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ile Manisalı voleybol tutkunları izledi. Karşılaşmanın ilk setinde etkili bir oyun ortaya koyan Bursa ekibi ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Yasemin ve Nevriye'nin smaçlarıyla etkili oldukları oyunda ikinci teknik molaya Bursaspor 16-13 önde girdi. Teknik molanın ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor sayılar bularak farkı kapatmaya çalışsa da ilk seti 25-20 ile Bursaspor kazandı.

Büyükşehir'in Sultanları 3. Sette kendini buldu

İkinci sette de etkili oyununu sürdüren Bursaspor teknik molaya 8-6 önde girdi. Üst üste sayılar bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor 10-10'la skoru eşitlemesine rağmen, Bursaspor ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Tuğçe'nin etkili oyunuyla Manisa Büyükşehir Belediyespor sayılar bulsa da seti 25-18 Bursaspor kazandı. Üçüncü sette toparlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 8-7 geride girdi. Aslı Maden ile etkili olan Bursaspor ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. İkinci teknik molanın ardından savunmada ve hücumda etkili olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Tuğçe ve Oya'nın sayılarıyla seti 29-27 kazanarak, oyunda durumu 2-1'e getirdi.

Hatalarımızı görme fırsatı bulduk


Dördüncü sete istekli başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor setin genelinde üstünlüğünü korudu. İlk teknik molaya 8-7 önde giren Büyükşehir Belediyespor, ikinci teknik molaya da 16-15 önde girdi. Rakibin oyununu etkili bloklarla durduran Emine ve Sevgi ile sayılar bulan Büyükşehir Belediyespor 4. seti 25-21 kazandı ve durumu 2-2'ye getirdi. Beşinci sette başarılı oyununu sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor servis sayılarıyla teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardından hücumda başarılı ataklar gerçekleştiren Bursaspor, Büyükşehir Belediyespor'un hatalarından yararlanarak tie break setini 15-12 kazandı ve skoru belirledi ve maçı 3-2 kazandı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor antrenörü Süleyman Bozkan da "Sezon öncesi diğer grubun güçlü ekiplerinden Bursaspor ile oynadığımız müsabaka hatalarımızı görmemiz açısından önemli oldu" diye konuştu.

Maçtan Notlar

Salon: Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu

Hakemler: Tuğrul Ege, Veysel Aslan, Okan Akçura

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Ayşin Moran, Oya Yıldızhan, Emine Eraslan, Tuğçe Bilgen, Ece Tunca, Sevgi Semizler (Buse Serbest)

Bursaspor: Buse Özden (Nurşah Anavatan), Aslı Maden (Zeynep Kaya), Ezgi Akbaş, Hale Kantarcıoğlu, Nevriye Paşaoğlu (Yasemin Şahin), Betül Akdoğan (Tanyeli Gençer)

Setler: 20-25, 18-25, 29-27, 25-21, 12-15



Kategori : Spor
Tarih : 10/25/2014 20:27
Hit : 934




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 84

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I