| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMASPOR:0 - MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:0
SOMASPOR:0 - MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:0
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, grubun iddialı takımlarından Somaspor'un konuğu oldu. Golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada konuk Büyükşehir Belediyespor net gol fırsatlarını değerlendiremedi.
Bölgesel Amatör 8. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Soma Atatürk Stadı'nda Somaspor ile karşılaştı. Zorlu mücadelede iki takım taraftarları da takımlarını yalnız bırakmazken, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı tam kadro izledi.

Maça her iki takımda kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada ilk tehlikeli atak konuk ekipten geldi. Maçın 17. Dakikasında Samet'in sol kanattan ortasında topa Cüneyt dokundu, top az farkla auta gitti.

İlk yarıda Cüneyt ile önemli ataklar geliştiren Büyükşehir Belediyespor, bu ataklardan faydalanamadı. İlk yarının sonunda sağ kanattan ceza sahası içine giren Cüneyt'in şutunda kaleci Serkan gole izin vermedi. Mücadelenin ikinci yarısında da konuk Büyükşehir Belediyespor, daha etkili bir oyun sergiledi. Mücadelenin 65. Dakikasında Yusuf'un ortasına iyi yükselen Engin Memişler'in arka direkte kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor maçta en önemli atağını 88. Dakikada geliştirdi. Cüneyt'in sağ kanattan ortasında, Şerif Ali ceza sahası içinde topu Uğur'a bıraktı. Uğur müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi. Maçın 90. Dakikasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Süleyman rakibine yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Geriye kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 sona erdi.

Büyükşehirden Anlamlı Pankart ve Tişört

Manisa Büyükşehir Belediyespor Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle karşılaşmaya üzerinde ?Acınız Acımızdır" yazılı tişört ve "Gözlerden damlayan yaşların rengi olmaz. Başımız Sağolsun" yazılı bir pankartla çıktı. Büyükşehir Belediyespor'un bu anlamlı hareketi tribünlerden büyük alkış aldı.

Pozisyonları Değerlendiremedik

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, maçta daha etkili olan taraf olduklarını söyledi. Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Şapçı, "Önemli pozisyonlar yakalamamıza rağmen bu pozisyonları gole çeviremedik. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Ne üzülüyoruz, ne seviniyoruz" dedi.

Stat: Soma Atatürk Stadı

Hakemler: Özer Bektaş **, Ali Tuna **, Yasin Aydın **

Somaspor: Serkan **, Levent ** (Dk. 87 Agmagmasego *), Mert **, Çetiner **, Hakan **, Samet * (Dk. 46 Serhat *), İlyas **, Tunç **, Ahmet * (Dk. Mehmet *) , Erkan ** , Ersin **

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gökhan **, Yusuf **, Şerif Ali **, Serkan **, Cüneyt ** (Dk. 87 Fatih *), Suat **, Engin Memişler **, Süleyman **, Serhat **, Vahdet ** (Dk. 80 Uğur *), Samet ** (Dk. 74 Oğuzhan *)

Sarı Kart: Serhat Cengiz (Manisa BŞB.)

Kırmızı Kart: Dk. 90 Süleyman Numan (Manisa BŞB.)



Kategori : Spor
Tarih : 11/11/2014 04:22
Hit : 2956




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 3

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I