| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
"GALİBİYETİN TADINI ÇIKARALIM"
Spor Toto Süper Lig?in 20. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında ağırladığı Kayseri Erciyesspor'u, Douglas'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 mağlup ederek, 13 haftalık galibiyet özlemine son verdi.

Son dönemlerde aldığı skorlarla ligde zor günler geçiren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, alt sıralardaki rakibi Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek, rahat bir nefes aldı. Teknik direktör Roberto Carlos da ligde takımının başındaki ilk 3 puanını alırken, basın toplantısına da kızı Manuela ile birlikte katıldı. Carlos, kızı Manuela?nın her zaman kendisine uğur getirdiğini de belirtti.

Çok zorlu bir maç geçirdiklerini kaydeden Carlos, "Mücadele çok çekişmeliydi. Maçtan sonraki mutluluğu futbolcuların yüzünde de gördüm. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bizim için önemli olan oyuncularımı motive etmekti. Bu maç oyuncuların güveninin yerine gelmesi için çok önemliydi. Maçta 90 dakika bu motivasyonu çok iyi sağladılar" dedi.

Bir gazetecinin haftaya oynayacakları Fenerbahçe maçı için ne düşündüğünü sorması üzerine Roberto Carlos, "İlk önce bu galibiyetin bir tadını çıkaralım. Daha sonra Fenerbahçe maçına bakacağız. Haftaya Fenerbahçe maçında da en güzel oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Bu tür maçları seviyorum. Futbolcular daha fazla motive oluyorlar. Kazanma istekleri artıyor ve oynamak istiyorlar. Umarım futbolcularım büyük takımlara karşı göstermiş oldukları konsantreyi diğer takımlara da gösterir" ifadelerini kullandı.

 "ACIYORUM ONLARA"

Kaybettikleri Sivasspor maçı sonrası bazı gazetelerde kendisine yönelik sert eleştirilerde bulunulduğunu belirten Carlos, "Sivas'a karşı ben kaybettim. Gazetelerde çıkan yorumlar o profesyonel kişilere yakışmayan yorumlardı. Bu beni rahatsız etmiyor ama acıyorum onlara. Ben kaybettiğim zaman da gidip rakip takımın hocasını kutlarım. Türkiye?de yüksek kalitede futbol oynanıyor. Maçı izleyen taraftarlar, maç kaybedilse de kazanılsa da hocalar ve futbolculardan pozitif şeyler duymak isterler. Bugün kazandık ama rakip takımı da kutlarım. Çünkü bizi çok zorladılar" diye konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Sözlerine rakiplerini tebrik ederek başlayan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sahanın futbol oynamaya çok da müsait olmadığını söyledi. Özdilek, "Bu tip müsabakalarda duran toplar oyunu belirleyen pozisyonlar oluyor. Maçın 0-0 bitecek bir görüntüsü vardı. Devre arasında da oyuncularıma duran top pozisyonu oluşturacak durumlardan kaçınmaları gerektiğini tembih etmiştim. Rakibin fiziksel anlamda avantajı vardı. Bunu doğru kullandılar. Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Akhisar Belediyespor, ligdeki rakiplerimizden biriydi. Önümüzde 14 haftalık bir periyot var. Moral olarak üzüntülüyüz ama geleceğe güvenle bakıyoruz. Bugün itibariyle artık hafta sonu oynayacağımız maça bakacağız" şeklinde konuştu. 


Kategori : Spor
Tarih : 2/15/2015 10:44
Hit : 1530




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 70

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I