| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ESNAF DESTEĞİYLE GELEN ŞAMPİYONLUK
ESNAF DESTEĞİYLE GELEN ŞAMPİYONLUK
Manisa Gençler Badminton İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon Selendi'den çıktı.
Okul Sporları Federasyonu tarafından Manisa'da yapılan 'Genç Kızlar Badminton Turnuvası'na katılan Selendi Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Kız Badminton Takımı esnaftan topladıkları para ile aldıkları raketler sayesinde şampiyon oldu.
2014-2015 eğitim öğretim yılı kızlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapılan şampiyonaya il genelinden erkeklerde 12 takım katıldı. 12 takım arasında kupayı Selendi Genç Kız Badminton Takımı aldı.
Takımın eğitmenleri Fırat İkis, Hicran Karataş, Ceren Ayşe Küçük, Cansu Erin ve Nurcan Tok şampiyonaya giderken raketleri olmadığından dolayı esnafın desteğini aldı. Esnaf desteğiyle gelen şampiyonluk ise 12 ilçe halkının takdirini topladı.
Selendi Genç Kız Badminton takımın başarılı hocası Fırat İkis şampiyonlukla ilgili şunları söyledi: "Selendi olarak Badminton sporunu ilçemizde bu günlere başarıyla getiren Zeliha ve Okan Demir çiftine teşekkür ediyorum. Bu sporu ilçemize sevdirdiler, ailelere sevdirdiler, öğrencilerimize sevdirdiler. Açmış oldukları bu kapıdan içeri biz de girdik. Amacımız 17-19 Mart tarihlerinde yapılacak olan grup maçlarına Okul Müdürümüz Nafiz Akarsu'nun da manevi desteği ile en iyi şekilde hazırlanıp şampiyon olmak. Açıkçası şüphemiz yok, öğrencilerime güveniyorum." 
Öte yandan okulun erkek takımı da mart ayında değişik illerde yapılacak olan grup maçlarında Manisa'yı temsil etmeyi hak kazandı.


Kategori : Spor
Tarih : 2/15/2015 11:47
Hit : 2543




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 24

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I