| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BÜYÜKŞEHİR İŞTEN ÇIKARDI, SARUHANLI İŞE ALDI
BÜYÜKŞEHİR İŞTEN ÇIKARDI, SARUHANLI İŞE ALDI
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne geçiş yapan ve yılbaşında işten çıkartılan personelleri yeniden işe aldı.

Saruhanlı Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye bünyesinde hizmet veren itfaiye, ulaşım ve içme suyu birimlerinin, 6360 sayılı Büyükşehir yasası kapsamında geçtiğimiz aylarda Manisa Büyükşehir Belediyesine devredildiği belirtildi.

Bu birimlerden İtfaiye Müdürlüğü personeli Ali Kuşdemir ve İbrahim Evrenos ile cenaze aracı şoförü Hakan Ertuğrul'un, şehir içi minibüs şoförü Harun Cengiz ve su sayacı okuma personeli Recep Yapıcı'nın da Büyükşehir Belediyesine geçiş yaptığının ifade edildiği açıklamada şunlar kaydedildi:

"Vatandaşa hizmet noktasında sıkıntı meydana gelmemesi bakımından, şifai olarak yapılan sözleşme sonucu bu personeller Büyükşehir Belediyesi?ne geçmiş, ancak yılsonuna kadar maaşları Saruhanlı Belediyesi tarafından ödenmiştir. Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak ve Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın'ın, karşılıklı teyidi ile 31.12.2014 tarihinde 5 işçinin Saruhanlı Belediyesi ile ilişkisi kesilmiş ve aylardır fiili olarak çalıştıkları Manisa Büyükşehir Belediyesine girişlerinin yapılması konusunda fikir birliğine varılmıştır. Ancak bu süreçte işçilerin Büyükşehir Belediyesine alınma işlemleri uzayınca hem bu işçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi hem de meselenin vuzuha kavuşması için Saruhanlı Belediye Başkanı defaten Manisa Büyükşehir Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile görüşmüş ve her defasında bu işçilerin sorunlarının çözüleceği sözünü almıştır. Yaşanan bu süreçte 5 işçiden su sayaçları okuyucusu Recep Yapıcı ve cenaze aracı şoförü Hakan Ertuğrul Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından işe yerleştirilmiş ancak İbrahim Evrenos, Ali Kuşdemir ve Harun Cengiz ise ortada bırakılmış ve mağdur edilmiştir. Başkan Hüseyin Yaralı, 03.02.2015 tarihi itibariyle Ali Kuşdemir, Harun Cengiz ve İbrahim Evrenos'un 35 günlük bu iç burkan sıkıntılı ve buhranlı günlerine son verdi ve onları tekrar kucaklayarak Saruhanlı Belediyesi'nde iş başı yaptırdı." 




Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 2/17/2015 15:55
Hit : 2592




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 27

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I