| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
"FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN..."
Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Arka adalelerinde ödem oluşan Dider Zokora ve Koray Arslan ile baldırındaki ağrıları devam eden Sertan Vardar takımdan ayrı çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan kaleci Oğuz Dağlar ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Öte yandan kart cezalısı Merter Yüce, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe karşısında en iyi performanslarını sergileyeceklerini ifade eden teknik direktör Roberto Carlos, "Bu hafta çok iyi hazırlanmamız gerekiyor, önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe maçı bizim için şampiyonluk maçı gibi olacak. Takımda herkes öyle motive olacaktır. Sahaya çıktığımızda da her futbolcudan kendisinden beklenenin en iyisini isteyeceğim. Son olarak Erciyesspor galibiyeti ile motivasyonumuzu geri kazandık. Bunu bütün hafta boyunca en iyi şekilde devam ettireceğiz. Fenerbahçe maçına da çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Golcü oyuncu Gekas'ın son haftalardaki performansı hakkında yorum yapan Carlos, "Gekas'a karşı sadece sabırlı olmamız gerekiyor. Gol vakti geldiğinde olacaktır. Bu konuda bir baskı yapmak, ekstradan konuşmak gerekmiyor" diye konuştu. 


Kategori : Spor
Tarih : 2/17/2015 16:19
Hit : 1118




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 2

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I