| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MEHMET ALİ ÖZKAN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
MEHMET ALİ ÖZKAN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
AK Parti'den Manisa Milletvekili aday adayı olduğunu daha önce Soma'da yapılan görkemli bir programla açıklayan Mehmet Ali Özkan aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığında resmi başvurusunu İl Başkanı Zülfikar Gürcan'a yapan Özkan aynı zamanda Gürcan'a İl Başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulunarak çiçek takdim etti.
Mehmet Ali Özkan, "Önce partimizin kararı, sonra da Manisalı hemşerilerimizin teveccühü ile şahsıma milletvekilliği görevi tevdi edilirse 2023'ün güçlü, büyük Türkiye'sine giden yolda ülkeme, şehrime hizmet etmek, Türkiye'ye, büyüyen, güçlenen, gelişen Manisa'ya bir tuğla olabilmek bizim için büyük bir şeref ve çocuklarımıza bırakabileceğimiz onurlu bir miras olacaktır. Önümüzdeki dönemde bize de görev tevdi edilmesi halinde diğer Milletvekillerimizle birlikte bölgemize, Manisa'mıza hizmete devam edeceğiz. Bütün Manisa'yı ev ev gezeceğiz, insanların gönüllerine girmeye çalışacağız. Fert fert bütün hemşerilerimize bu kutlu yürüyüşü bir kez daha anlatacağız. Bütün hemşerilerimize AK Parti'nin hizmetlerini, ideallerini, hedeflerini tekrar tekrar anlatacağız. Bu kutlu davaya inanmış, gönlünü vermiş, Ak kadroların içerisinde malıyla, canıyla millete hizmet yolunda koşan gönüldaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla beraber bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğiz" dedi.
Mehmet Ali Özkan'ın AK Parti'de önemli işler yaptığını kaydeden Gürcan, aday adaylığı yolunda Özkan'a başarılar diledi.



Kategori : Siyaset
Tarih : 2/18/2015 22:33
Hit : 2113




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 11

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I