| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
FENERBAHÇE'Yİ 2 KEZ MAĞLUP ETTİK, YENİ BAŞARABİLİRİZ
FENERBAHÇE'Yİ 2 KEZ MAĞLUP ETTİK, YENİ BAŞARABİLİRİZ
Akhisar Belediyespor'un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Fenerbahçe'ye karşı son iki karşılaşmada galip geldiklerini belirterek, "İnşallah Kadıköy'den de galibiyetle çıkarız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20 haftasında topladığı 22 puan ile 13. sırada yer alan Akhisar Belediyespor, 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalarına devam eden yeşil-siyahlılarda, sakatlığı süren Zokora ve Sertan Vardar takımdan ayrı çalışırken, sarı kart cezalısı Merter Yüce'de Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'Yİ 2 KEZ MAĞLUP ETTİ

Akhisar Belediyespor Süper Lig?e çıktığı 2012-2013 sezonundan bu yana Fenerbahçe ile oynadığı 5 müsabakada 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti. Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe filelerine 6 gol atarken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

"KADIKÖY'DEN GALİBİYET İLE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Akhisar Belediyespor'un tecrübeli file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile oynayacakları için heyecanlı olduklarını belirterek, "Takım olarak üzerimizde galibiyetin verdiği bir moral var. Bu önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendirip maça en iyi şekilde çıkmak istiyoruz. Galibiyete inancımız var. Fenerbahçe'ye karşı son iki karşılaşmada galip geldik. İnşallah Kadıköy'den de galibiyetle çıkarız. Akhisar'da alışık olmadığımız kadar soğuk bir hava var. Soğuğa karşı zorlanıyoruz ama inşallah iyi hazırlanacağız" dedi.






Kategori : Spor
Tarih : 2/19/2015 14:34
Hit : 2103




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 20

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I