| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMASPOR PROFESYONEL Mİ OLUYOR?
SOMASPOR PROFESYONEL Mİ OLUYOR?
Somaspor Başkanı Sinan Vardar, Somalılara verdiği sözü tutmak için Ankara Demirspor'u satın alıyor. Ancak Vardar'ın bu hamlesi Federasyon'dan geri döndü.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Somaspor'a sahip çıkan Başkan Sinan Vardar, siyah-incileri profesyonel lige çıkarmak için mücadelesine devam ediyor. Sezon öncesi iddialı bir kadro kuran ancak istediği sonuçları alamayan Somaspor ligde lider Büyükşehir Belediyespor'un 11 puan gerisine düşmüş ve 3. lig ihtimallerini zora sokmuştu. Takımın ligde aldığı sonuçlara rağmen Somalılara verdiği sözü tutmak isteyen Somaspor Başkanı Sinan Vardar 3. lig ekiplerinden Ankara Demirspor'un isim haklarını almak için çalışmalara başladı.

Konu hakkında Soma Gündem Gazetesi sorumlusu Şevket Yılmaz'a açıklamalar yapan Başkan Sinan Vardar, Demirspor yöneticileriyle anlaştıklarını ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun engel koyduğunu belirtti. Konu hakkında siyasilerden destek bekleyen Başkan Vardar, Somalılara verdiği sözü tutmak istiyor.

İşte Sinan Vardar'ın o açıklamaları:

"Yöneticiler ile her konuda anlaştım. Fakat futbol federasyonunun engelini aşamadım. İşte bana o anda siyasilerin desteği lazımdı. Bu desteği de maalesef alamadım. Şimdi rotamı başka yöne çevirdim ve bu takımda hepimizin bildiği bir ilimizin takımı. Bu takım yöneticileri ile de anlaştık. Bu kez yine karşımıza futbol federasyonu çıkıyor. Ben bu federasyondan anlayış bekliyorum. Somalılar yaşadıkları bu acıları sahalarda maç seyrederek az da olsa unutmaya çalışıyorlar. Bu bakımdan Somalılara verdiğim sözü yerine getirmem için bu il takımının isim hakkını alıp Somaspor'u profesyonel ligde oynatmak istiyorum. Ben bu konuda siyasilerin bana destek olmalarını bekliyorum."

 


Kategori : Spor
Tarih : 2/20/2015 22:53
Hit : 4940




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 11

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I