| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Kaçak Tütün operasyonu
Kaçak Tütün operasyonu
Selendi ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, piyasa değerinin 5 bin lira olduğu bildirilen 235 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, sabah saat 10.00 sıralarında Atatürk Caddesi, Adnan Menderes Caddesi ve Tokat Üstü mevkilerinde operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonla Ö.T., S.İ., H.S., İ.B., İ.Y. ve M.Ö. isimli şahısların araçlarında, tezgahlarında ve işyerlerinde arama yapıldı. Piyasa değerinin yaklaşık 5 bin lira olduğu bildirilen 235 kilogram kilogram içime hazır, kıyılmış tütün ele geçirdi. Tütünlerle birlikte İlçe Emniyet Amirliği'ne götürülen şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından 4733 Sayılı Kanun gereğince idari para cezası kesilerek serbest bırakıldı. Ele geçirilen tütünlere ise imha edilmek üzere el konuldu.

İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Necip Torun, "İnsan sağlığı bizim için önemli. Yasak olduğunu bilerek bu tütünleri satıp insanları zehirlemek istiyorlar. Buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz, her zaman takipçisi olacağız" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 12/27/2012 19:00
Hit : 2572




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 325

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I