| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AKHİSAR CİNAYETİNDE SON DURUM NE?
AKHİSAR CİNAYETİNDE SON DURUM NE?
Manisa'nın Akhisar ilçesinde, zeytinlik içindeki bir barakada yanmış olarak bulunan bayan cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
VALİ BEKTAŞ: BU OLAYI YAPANLAR MUTLAKA BULUNACAK

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış halde kadın cesedinin bulunması üzerine açıklama yapan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, kendilerine ulaşan bir kayıp şahıs başvurusu olmadığını belirterek, "Bu olayı yapanlar mutlaka bulunacaktır" dedi. 
 Dün Akhisar?da yakılmış halde bulunan kadın cesedinin kimliğinin teşhisi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiğini belirten Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Hem mağdurenin kimliği bulunacak hem de bu işi yapanlar bulunacaktır. Artık kaçamıyorlar, biliyorsunuz. Böyle bir olayın olması acı. Muhtemelen Manisa ile alakası yok bunun. Cesedin yol bulunduğu yer yolun kenarı. Ama hiç önemli değil bu. Bizim ülkemizde böyle şeylerin olması yaşanmaması gerekir. Bize böyle olaylar yakışmıyor. Bizim düşüncelerimize, değerlerimize ve tarih birikimimize yakışmayacak bir durum. Doğal olarak basın böyle olayları ön plana çıkarıyor. Basında böyle haberlerin Peş peşe yer alması insanın vicdanını kanatıyor. Ama önemli olan böyle olayların bizim ülkemizde meydana gelmemesi. Tabi bu olayları basında yazacak. Herkes de okuyacak. Peş peşe böyle olayların olması bizim insanımızı yaralıyor. Meydana geldikten sonra basın da yazacak, herkes de duyacak. Olası zararları da yaşayacağız. Herkese düşen yakın çevremizde böyle olayların olmaması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşanmış" dedi.

YANMIŞ KADIN CESEDİNİN KİMLİK TESPİTİ İÇİN ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Akhisar'da yanmış bir halde bulunan kadının kimlik tespit çalışmaları için Manisa?da özel bir ekip oluşturuldu. 
Manisa?nın Akhisar ilçesi merkez Cumhuriyet Mahallesi, Suyolu mezarlığı mevkiinde zeytin bahçesi içerisindeki barakada bulunan yanmış kadın cesedinin kimlik tespit çalışmaları İzmir Adli Tıp Kurumunda devam ediyor. Edinilen bilgiye göre olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü destekli bir ekip oluşturulduğu çalışmalarında titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Yanmış kadın cesedinin vücudunda tanınacak herhangi bir yer olmamasından dolayı Akhisar?da kurulan ekibin öncelikle İzmir Adli Tıp Kurumunun sonucunu beklediği öğrenildi.





Kategori : Güncel
Tarih : 2/23/2015 12:58
Hit : 1562




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 6

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I