| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ŞEHZADELER 'KOZ'DA BULUŞTU
ŞEHZADELER 'KOZ'DA BULUŞTU
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler teşkilatıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde yaşanan olayların beyaz perdeye aktarıldığı Kod Adı Koz filminde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık dönemini konu alan 'Kod Adı Koz' filmi tüm AK Parti Şehzadeler teşkilatı tarafından ilgiyle izlendi. AK Parti Şehzadeler ilçe başkanlığının düzenlediği organizasyona Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri ile AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve tüm teşkilatı üyeleri katıldı. Gösterime giren filmde Türkiye?de yaşanan olumsuzlukların tüm çıplaklığı ile sahnelendiğini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, "Bu akşam tüm teşkilatımız ve değerli belediye başkanımızın da katılmasıyla birlikte bir araya gelerek güzel bir akşam geçirdik. Ülkemizde dönen olayları ve paralel yapının ülkemiz üzerinde oyanmış olduğu oyunları güzel bir şekilde işlemiş olan bir filmi izledik. Vatanını, milletini, bayrağını seven tüm herkes, bu oyunun nasıl oynandığını bu filmde gayet güzel bir şekilde görebilir. Şehzadeler teşkilatı olarak birlik ve beraberliğimizi de göstermek adına hep birlikte bu filmi izlemeye geldik" dedi.

AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç'a daveti için teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, "Bu akşam çok değerli Şehzadeler ilçe başkanımızın daveti üzerine, tüm AK Parti Şehzadeler teşkilatımız ile birlikte Koz filminin izlemek üzere sinemaya geldik. Gerçekten de bu film her şeyi anlatıyor. Türkiye üzerinde ne kadar çirkin oyunların oynandığını ve Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın hangi oyunları bozarak Türkiye'yi bu günlere getirdiğini bu akşam bu filmle bir kez daha görmüş olduk. Tüm hemşehrilerimizin izlemesini tavsiye ediyorum. AK Parti ailesini bir araya getirdiği içinde değerli ilçe başkanımız Ahmet Tonguç'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Film sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik salonda bulunan teşkilat mensuplarıyla öz çekim (selfie) yaparak sosyal medyadaki kişisel hesabında yayınladı.



Kategori : Siyaset
Tarih : 2/24/2015 12:18
Hit : 1844




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 3

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I