| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Mucize Operasyon
Mucize Operasyon
Gördes Devlet Hastanesi'nde mucize operasyona imza atan doktorlar, ölü doğan bebeği iki dakika içerisinde hayata döndürdü.
Tüm doktorların ve sağlık personelinin zamana karşı yarıştığı operasyonda, gergin ve heyecanlı anlar yaşandı. Doğum yapan anne ve bebeğe nefes aldırıp yaşama döndüren doktorlar, mucizenin mimarları oldu.

Edinilen bilgiye göre, Rabia Turan isimli kadın şiddetli sancıları ve kanaması yüzünden, acil olarak Gördes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadın ve Doğum Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Çağdaş Şahin, hastayı hemen ameliyata aldı. Operasyon başarılı geçerken, 1 kilo 900 gram ağırlığındaki bebek ölü olarak doğdu. Devreye giren Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike G. Şen, iki dakika süre müdahale sonucu bebeği hayata döndürdü. Telaşla bekleyen hasta yakını ve hastane çalışanları, operasyonun başarıyla sonuçlanması üzerine hastane önünde büyük bir sevinç yaşadı.

Küveze konan kız bebek, daha sonra annesiyle birlikte Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hasta yakınları, Gördes Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Berent Gürkan, Op. Dr. Çağdaş Şahin, Dr. Melike G. Şen, anestezi uzmanı Aygün Altınel ile emeği geçen hemşire ve sağlık personelini kutlarken, ambulansla Manisa?ya sevk edilen bebeğe Çocuk Hastalıkları uzmanı Dr. Şen refakat etti.

Kategori : Sağlık
Tarih : 12/27/2012 19:26
Hit : 2933




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 7

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I