| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAHKAHAYA DEVAM
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAHKAHAYA DEVAM
Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Abim Geldi" adlı tiyatro oyununu Turgutlulu sanatseverlerle buluşturdu.
Volkan Severcan, Yeliz Şar, Bekir Aksoy, Melda Gür, Pelin Akil ve Seyhan Şaşko'nun rol aldığı "Abim Geldi" adlı tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Turgutlu'da sahne aldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda sahnelenen oyunu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, yetkili müdürler ve çok sayıda Turgutlulu vatandaş izledi.

1970'lerde İstanbul'un Cihangir semtinde oturan Tansu'nun farklı ülkelerin hava yollarında çalışan üç hostesi evlenme vaadiyle kandırarak birbirinden habersiz idare etmeye çalışmasını konu alan iki perdelik oyun, Turgutlulu sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

TURGUTLULU OLMAKTAN BÜYÜK GURUR DUYUYORUM

Oyunun sonunda bir konuşma gerçekleştiren oyun yetkilisi Sefa Zengin, "Bu gece sizlere bir nebze de olsa farklı bir gece yaşatabildiysek ne mutlu bize, bugün burada sahne almamızın bizim açımızdan önemli bir yeri var o da,  oyuncularımızdan ve değerli sanatçımız Volkan Severcan aynı zamanda Turgutlulu, onun açısından bugünün anlamı daha büyük" diye konuştu.

Volkan Severcan ise Turgutlulu olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu herkesin İstanbula gittikten sonra nüfus kütüğünü değiştirdiğini ama kendisinin halen nüfusunda Turgutlu yazdığını dile getirdi.

BÜYÜKŞEHİR FARKIYLA GÜLME FIRSATI

Ardından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin oyunculara performanslarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Sahnede konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Turgutlu bugün çok güzel bir gece geçirdi. Büyükşehir Belediyesi ile müşterek programlarda bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Turgutlulular adına oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir farkıyla gülme fırsatı bulduk" diye konuştu.





Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 2/24/2015 20:58
Hit : 2033




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 12

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I