| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MANİSA VERGİ DAİRESİ KOROSUNDAN KONSER
MANİSA VERGİ DAİRESİ KOROSUNDAN KONSER
Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde 6 yıl önce kurulan ve çoğunlukla Vergi Dairesi çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu, 26. Vergi Haftası kapsamında konser verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen konsere, Manisa Vali Vekili Mesut Eser, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, SGK İl Müdürü Nesrin Aras, PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz, Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sadık İrier ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Halk Müziği Korosu Şef Mustafa Kılınç eşliğinde Türkiye'nin dört bir yanından birbirinden güzel türküleri salonu dolduranlar için söyledi. Seyirciler de muhteşem gecede koroya eşlik etti.

6 yıl önce Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu'nun geleneksel hale geldiğini belirten Yılmaz Çakan, koronun her yıl kendini geliştirdiğini ve bugünlere geldiklerini belirtti.
Konserin sonunda Vali Vekili Mesut Eser ve Başkan Yılmaz Çakan koro üyeleri adına Şef Mustafa Kılınç'a çiçek takdim ederken, korodakilere de karanfil dağıtarak teşekkür etti.





Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 2/26/2015 07:00
Hit : 2345




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 75

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I