| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
İL MÜDÜRÜ'NÜN AÇIKLAMALARI
İL MÜDÜRÜ'NÜN AÇIKLAMALARI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman'ın Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan'ı ziyaretinde sarf ettiği sözlerin alıntı olduğu ortaya çıktı.
​Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr Savaş Duman vergi Haftası olması dolayısıyla Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan'ı ziyaret etti. Duman "maliye çalışanlarının en büyük görevinin devletin gelirlerinin toplanmasında ve harcamasında düzeni sağlamak olduğunu belirterek, bu görevin ülke ekonomisinin can damarı olduğunu söyledi. Duman, vergi toplamanın önemine vurgu yaptığı açıklamasında, "Maliye çalışanlarının en büyük görevi devletin gelirlerinin toplanmasında ve harcanmasında düzen sağlamaktır. Bu ana görev ülkemiz ekonomisinin can damarıdır. Şayet devletin gelirleri toplanmazsa ya da toplamada aksaklıklar yaşanırsa ülkemizin mali yapısı, sosyal yapısı, kısacası ülkemizin her alanı olumsuz yönde etkilenir. Maliye ve gelir idaresi çalışanları toplam bazda milyonlarca lira değerindeki evraklara büyük bir risk altında imza atmaktadır. Yapılan görevin her alanında başta para ve menkul, gayrimenkul kıymetler olduğu için çalışanların azami dikkatli ve mevzuata hakim olması gerekmektedir. Ülkemiz ekonomisi için gece gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeden çalışarak milyarlarca vergiyi tahsil eden Maliye çalışanlanrının
 vergi haftasını en samimi duygularımla kutlarım."dedi.

Konuşmanın aynısı Kastamonu'dan çıktı

Ancak Müdür Duman'ın açıklamalarının alıntı olduğu ortaya çıktı. Ziyarette konuşulduğu belirtilen açıklamaların hepsi dün Kastamonu Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Ruhi Temur'un açıklamasının aynısı olması dikkat çekiyor. 

İşte o açıklamalar:
javascript:nicTemp();

Kategori : Spor
Tarih : 2/26/2015 14:55
Hit : 816




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I