| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK KADROLAR TURGUTLU'DA BULUŞTU
AK KADROLAR TURGUTLU'DA BULUŞTU
Turgutlu'da yapılan AK Parti ilçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile yapılan istişare toplantısına 11 Belediye Başkanı ve 17 ilçe Başkanı tam kadro olarak katıldı.
Ak Parti Manisa il ve ilçe teşkilatları Turgutlu'da bir araya geldi. Manisa'da Ak Partili Belediyelerin başkanları ilçe teşkilat başkanlarının yer aldığı istişare toplantısında Ak Parti Manisa Milletvekili aday adayları Güzide İçen Kasap, Musa Yılmaz ve Zekeriya Kaya?da yer aldı. Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli'nin ev sahipliği yaptığı ziyarette İl Başkanı Zülfikar Gürcan, belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Polat, İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı'da katıldı.  

Gündüz saatlerinde başlayan toplantı AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı ziyaretiyle son buldu. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan toplantı sonunda yaptığı açıklamada, AK Parti Manisa kadrolarının bundan sonra her ay bir ilçede toplantı düzenleyeceklerini belirtti. Manisa'da gündemin birinci maddesi olan su konusunda da açıklama yapan Gürcan; "Önümüzdeki mecliste su konusunu meclise yeniden taşıyacağız ve halkımızın, esnafımızın mağdur olmamasını sağlayacağız. Bizim su konusunda vatandaşımıza sıkıntı oluşturacak bir kararımız olmayacaktır" şeklinde konuştu.



Kategori : Siyaset
Tarih : 3/5/2015 14:03
Hit : 610




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 13

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I