| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TAKIM KÜME DÜŞÜYOR, TAŞKIN'IN DERDİ BASIN
TAKIM KÜME DÜŞÜYOR, TAŞKIN'IN DERDİ BASIN
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın PTT 1. Lig?in 23. haftasında Elazığspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Elazığspor karşısında final niteliğinde bir maç oynayacaklarını belirterek, "Zorluk derecesi çok yüksek bir maç olacak. Rakibimiz de bıçak sırtında yer alıyor. Bize mağlup oldukları taktirde altlara, galip gelmeleri durumunda ise play-off'u zorlayabilecek puan durumuna gelebilecekler. Ligde her maç zor ama Elazığspor maçı mutlaka kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi. Çok dikkatli olup çok iyi mücadele edip, disiplinli oynayacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz." dedi.
 
Başarıya giderken her kesimden desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Taşkın, "İyi günde herkes yanımızda. Bize kötü gün dostu lazım. Göreve geldiğimizde 4 puanla ligin dibinde bir takımı aldık. Bu zaman kadar 16 puan toplayarak 20 puana ulaşmışız. Gerçekten iyi bir takıma sahip olan Denizlispor bizim gerimizde. Orduspor ile aynı puandaydık, onlar ise son sırada. Bu takım bu sezon ligde kalacak, Allah'ın izniyle küme düşmeyecek. Bunları gerçekleştirirken desteğe ihtiyacımız var.  500 bin nüfuslu Manisa şehrinde ortalama 500 kişilik bir taraftar grubuna karşı oynuyoruz. Bizi canı gönülden destekleyen bu taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ama bu sayının bu hafta ve gelecek haftalarda artmasını diliyorum." diye konuştu.
 
Taşkın, sözlerinin devamında şunları söyledi: "Bir gazetede Denizli basınının ellerinde baklavayla Denizlispor'a ziyarette bulunarak destek sözü verdiği haberini okudum. Bizde ise 2 aydır maaş almayan takımımın aldığı 7 bin TL primin eleştirisi yapılıp, alınan prim ligde çok afaki rakamlar gibi gösteriliyor ve sadece futbolcuların ve teknik heyetin bu primi aldığı iddia ediliyor. Alınan bu rakam ligin çok üstünde rakamlar değildir ve diğer takımlarda da primlerin ne miktarda olduğunu öğrenmek çok zor değil. Bunu lütfen iyi araştırsınlar. Bu söylenmez ama biz aldığımız primlerden takım olarak belirli bir oranda personelimize de dağıtıyoruz. Şimdi bazı basın mensubu arkadaşlarda ?Antrenmanları basına kapattınız? diyebilir. Biz geldiğimizde herkese sonuna kadar kapılarımızı açmıştık ama iyi niyetli arkadaşlarımızın yanında art niyet içinde olarak takıma zarar vermek isteyenleri de gördük ve bu yüzden antrenmanlarımızı kapattık. Bizim hiç kimseye düşmanlığımız yok, bizim gösterdiğimiz samimiyeti görürsek kapılarımızı tekrar sonuna kadar açarız. Artık herkes egolarını bir kenara bırakmalı. Manisaspor'u sevenlerin hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, ortak noktalarının Manisaspor olması lazım. Manisaspor'un bu saatten sonra çok fazla akla değil ciddi anlamda maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Bu takım bu sezon ligi kazasız belasız atlattığı takdirde önümüzdeki yıl 5 tane ciddi transferle play-off oynar. Bizim mücadelemiz son düdüğe kadar devam edecek. Aynı desteği şehrimizden bekliyoruz. Söz konusu Manisaspor ise gerisi teferruattır."

Kategori : Spor
Tarih : 3/5/2015 19:12
Hit : 852




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 8

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I