| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Berber, 2023'ü anlattı
Berber, 2023'ü anlattı
Saruhanlı Belediyesi'nce düzenlenen "Saruhanlı 2023 toplantısı" Üzüm Otel de yapıldı. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'de katıldı.
Toplantıda ilçenin 2023'e dönük yol haritası oluşturuldu. Yapılacak yatırım ve faaliyetlerin alt yapısı şekillendirildi. AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'nın yanı sıra işadamları, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve bürokratlarında katıldığı toplantıda ilçenin sorunları ve çözümleri ortaya konuldu. Milletvekili Berber, yaptığı konuşmada kalkınma kavramının sadece ekonomik kalkınmayı içermediğini ifade ederek, kalkınmanın eğitim, sağlık ve sosyal başarılara bağlı olduğunu kaydetti.

Recai Berber konuşmasında şu sözlere yer vedi; "Kalkınma bütün unsurlarla olursa kalkınma olur. Bir köyde yaşayan bir insana çok büyük bir servet verseniz onun hayatında bir şey değişmez. Çünkü onun dünyası, yetişme tarzı ve yaşamı bellidir. Onun dışında ne kadar zenginlik olursa olsun, mutsuz da olabilir. Dolayısıyla biz kalkınmayı topyekun ele almak durumundayız. Sizin sanat eserleriniz, şarkılarınız, türküleriniz, dizi filmleriniz 50 ülkede izleniyorsa bununla beraber bir değer taşıyorsunuz. Yani bugün birçok Ortadoğu ülkesindeki insanlar bizim dizi filmlerimizde gördükleri kıyafetleri almak için Türkiye'ye geliyor. Biz ülke olarak kendimize güveniyoruz. Bunu yerelde de, Saruhanlı'da da gerçekleştirmemiz gerekiyor. Manisa'nın Büyükşehir olması bu bakımdan bizler için Saruhanlı için tarihi bir fırsat oldu."

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da, olayların yön verdiği bir ilçe değil, olaylara yön veren bir ilçe olmanın gayretini verdiklerini dile getirdi. Saruhanlı'yı, köyleri ve beldeleriyle bir bütün olarak ele alıp insanların refahını artırmak için stratejik bir yol haritası çizeceklerini anlatan Başkan Yaralı, şöyle konuştu: "Yerel kalkınma için kentteki paydaşlar arasında en üst düzeyde sinerji yapacak şekilde işbirliğini sağlamak üzere stratejik planımızın ilk adımını attık. Ele ele vererek ilçemizi kalkındıracağız. Bu açıdan biz yaptığımız hizmetleri yeterli görmüyoruz. Yöremizdeki hizmetlerin kalitesini, insanların refahını artıracağız."

Kategori : Siyaset
Tarih : 12/28/2012 23:45
Hit : 826




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 18

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I