| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KULA BELEDİYESİ ÇÜRÜMEYE TERK ETTİ
KULA BELEDİYESİ ÇÜRÜMEYE TERK ETTİ
Kula ilçesi Gökçeören mahallesinde 2006 yılında Manisa İl Özel İdaresi tarafından yapılan halı saha, kar yağışı nedeni ile çökünce adeta kaderine terk edildi.
Manisa İl Özel İdaresi tarafından yapılarak 2006 yılında Gökçeören Belediyesine devredilen ve daha sonra 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Gökçeören beldesinin kapanmasının ardından Kula?nın mahallesi olan Gökçeören mahallesindeki halı sahayı vatandaşlar ve gençler kullanıyordu.
Ocak ayının başlarında yoğun kar yağışı nedeni ile halı sahanın demirleri çöktü. Demirleri çöken halı sahanın halısı, demirleri, fileleri ve elektrik lambaları olduğu gibi dururken, aylar geçmesine rağmen halı sahayla ilgili herhangi bir çalışma yapılmaması ve halı sahanın adeta çürümeye terk edilmesi vatandaşların tepkisini çekiyor.

Gökçeören mahallesinde oturan Hüseyin Gürbüz isimli vatandaş duruma tepki göstererek, "11 yaşında Hasan isminde engelli bir oğlum var. Halı saha yıkılmadan önce oğlumun doktorları tarafından verilen tedavi doğrultusunda her gün yürümesi gerekiyordu. Bizde Halı sahanın zemininin yumuşak olmasını nedeniyle her gün oğlum annesi tarafından buraya getirilip belirli saatler aralığı ile yürütüyordu. Ayrıca Gökçeören'de yaşayan gençler ve çocuklar spor amaçlı buradan faydalanıyordu." dedi.

Gürbüz, "Kula belediyesi yetkilileri buraya defalarca gelip gitmesine rağmen aradan 3 ay geçti. Hala onarım yapılmadı. Burası çürümeye terk edildi. Ben buradan Kula belediyesine çağrıda bulunmak istiyorum. Halı sahamızın biran önce tamiratının yapılmasını ve gençlerimizin hizmetine sunulmasını istiyorum." şeklinde konuştu.



Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 3/10/2015 11:14
Hit : 2760




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 10

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I