| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
2950 HASTA EVDE SAĞLIK HİZMETİ ALIYOR
2950 HASTA EVDE SAĞLIK HİZMETİ ALIYOR
AK Parti Manisa milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, ziyaretleri kapsamında Salihli ilçesinde hastaları evlerinde ziyaret etti.
Yurttaş açıklamasında "Ülkemizde 2005 yılında gündeme gelen "Evde Sağlık Hizmetleri" Manisa'da 2006 yılında Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde başladı ve şu an Manisa'da 14 hastanede bu hizmet verilmektedir.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş "Manisamızda şu anda 2950 hastaya düzenli olarak evlerinde sağlık hizmetleri verilmektedir. Şu ana kadar 9336 hastaya ulaşılmıştır. İyileşen hastalar sistemden düşülmektedir. Şu an takip edilen yaklaşıl 2950 bulunmaktadır. Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde artık "sana gelemeyene sen git" felsefesi ile hizmeti halkımızın ayağına götürmeye başladık. Sarıgöl, Gördes ve Selendi ilçelerimizde de bu hizmeti verilmeye başlanmıştır." dedi.

Yurttaş konuşmasında "Bu kişilere evde muayene, rehabilitasyon, eğitim ve destek hizmetleri, sağlık kurulu raporu verilmesi, tıbbi cihazların temini, diş bakım ve tedavisi, yara bakımı ve pansuman gibi pek çok sağlık hizmeti verilmektedir. Bu hizmetin sunumunda hastaneler, ağız ve diş sağlığı merkezleri, sosyal hizmetler ilçe müdürlüğümüz koordineli olarak çalışmaktadırlar. Bugüne kadar 487 hastaya diş sağlığı hizmeti verilmiştir. Özel araçları ile özel kıyafetleri ile görev yapan bu melekleri kutluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Evde sağlık hizmetlerinden yararlanan hasta ve yakınları son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Hastaları ziyaret eden Yurttaş ve beraberindekiler 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle hastalara çiçek takdim ettiler.

Kategori : Siyaset
Tarih : 3/10/2015 11:35
Hit : 2367




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 4

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I