| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MİNİK BİLİM İNSANLARI İLK DENEYLERİNİ YAPTI
MİNİK BİLİM İNSANLARI İLK DENEYLERİNİ YAPTI
Yunusemre Belediyesi, 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası nedeniyle Türkiye Kimyagerler Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, minik öğrenciler ile eğlenceli bilimsel deneyler gerçekleştirildi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kimya bölümü öğrencileri, Saruhan Bey Ortaokulu'ndaki anaokul ve ilkokul öğrencileriyle birlikte eğlenceli bilimsel deneyler yaptı.

Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Saruhan Bey Ortaokulu okul yönetimi ve öğrenciler katıldı.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, bilimi sevdirmenin yerel yönetimlerin önemli bir görevi olduğunu vurgulayarak, "Bilimsel ve teknolojik gelişmelerde görev alacak insan kaynağını oluşturmak ve bilimi sevdirmek yerel yönetimlerin önemli bir görevi olmalıdır. Bizlerde bu doğrultuda daha anaokul ve ilkokul çağında yetişmekte olan çocuklarımıza uygulamalı olarak yapabilecekleri deneyleri yerinde gösterebilmek amacıyla bu organizasyonu yaptık. Bu organizasyonda emek veren değerli okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve organizasyonda çalışan değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Belediyemizin sosyal belediyecilik anlamında yapacağı etkinliklerde daha çok insana ulaşmak için gayretleri devam edecektir" diye konuştu.
CBÜ Kimya bölümü öğrencileri ile beraber deney yapan minik öğrencilere, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur tarafından  "Minik Bilim İnsanı Sertifikası" verildi. Ayrıca minik öğrencilere kendi yaptıkları parfümler hediye edildi.  





Kategori : Teknoloji
Tarih : 3/10/2015 14:21
Hit : 2116




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 15

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I