| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
YUNUSEMRE'DEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE DESTEK
YUNUSEMRE'DEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE DESTEK
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ile birlikte CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt ve Başhekim yardımcılarını ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başhekim Kurt'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ)Hafsa Sultan Hastanesi'nin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçi, çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçların çözüme kavuşturulmasında Yunusemre Belediyesi olarak yardımcı olacaklarını dile getirdi.
Başkan Çerçi ayrıca, hastanede tedavi gören CBÜ Rektörü Kemal Çelebi'nin babası Turgut Çelebi'yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

"CBÜ'NÜN MANİSA'NIN TANITIMINA KATKISI BÜYÜK"

Celal Bayar Üniversitesi'nin Manisa ve Yunusemre'ye katkısının büyük olduğunu belirten Başkan Çerçi, "Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanemizin ihtiyaç ve taleplerini yerinde inceledik ve gördük. Burada her gün binlerce vatandaşımıza şifa dağıtılıyor. Vatandaşlarımızın buradan daha iyi şartlarda yararlanabilmesi için çevre düzenlemesi başta olmak üzere, peyzaj çalışmaları ve diğer yapılması gereken çalışmalar konusunda yardımcı olacağız" dedi.
Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin iki ayrı bina olmasından dolayı yaşlı ve engellilerin binalar arasında gidip gelmelerinin sorun olduğunu vurgulayan Çerçi, ?"Beyaz Masa'ya bağlı Engelli Koordinasyon Merkezi Aracı ile bu sorunu ortadan kaldırdık. İnsanımıza ve şehrimize yararlı işler yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ise, Yunusemre Belediyesi ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, "?Gerek üniversitemiz gerekse şehrimiz için yapılması gerek ne varsa, Yunusemre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi olarak ortak projeler geliştirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Celal Bayar Üniversitesi hepimizin" şeklinde konuştu.

Kategori : Sağlık
Tarih : 3/10/2015 15:15
Hit : 2339




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 31

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I