| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GÜNDEMDE ALİ RIZA ÇEVİK İLKÖĞRETİM OKULU VARDI
GÜNDEMDE ALİ RIZA ÇEVİK İLKÖĞRETİM OKULU VARDI
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Recep Dernekbaş'ı makamında ağırladı.
Manisa Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Recep Dernekbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün?ü ziyaret etti. Müdür Dernekbaş'ı makamında ağırlayan Başkan Ergün, yeni müdüre başarılar diledi. Başkan Ergün, "Geçen 5 yıllık süre içinde benim ilk dönemimde ne kadar ilkokul, ortaokul, lise varsa hemen hemen girmediğimiz okul kalmadı. Çevre duvarlarının iyileştirilmesi, üstüne peyzaj ferforje demirlerinin yapılması çalışmalarına kadar, merkezde çoğu okulun aydınlatması, okulda basket sahası, asfaltlama, peyzaj sahası, anaokulların tamamında çocukların oyun gruplarına kadar çalışma yaptık. Okullara büyük hizmetimiz oldu" dedi. 

Başkan Ergün: Destek bekliyoruz

Başkan Ergün, Ali Rıza Çevik Okulu ve yeraltı otoparkı projesinden bahsederek, bu proje ile hem eğitime destek olacaklarını hem de otopark sorununa neşter vurulacağını dile getirdi. 55 derslikli blok ve altına 410 araçlık otopark yapılacağını kaydeden Başkan Ergün, "Yeni bir hizmetimiz olacak. Daha önce paylaştığımız bir projemiz var. Ali Rıza Çevik Okulu projemiz. Bununla ilgili plan proje dairemiz 2 ay çalışma yaptı. Milli Eğitim Müdürümüz, Valimizle bu projeyi görüştük. Bir değişikli kararı aldık, tekrar çalışıldı. Mutabakat sağladık, Ankara'ya teslim ettik. 3 hafta önce. Hem mevcut okulun üstündeki yapılar artık yıkılması gereken, depreme dayanıklılık olmadığı belgelenmiş yapılar. Biz o binaları sıfırdan yapmak için talip olduğumu belirttik. O bölgede trafik sıkışıklığı var. 420 araçlık otopark yapılması söz konusudur. Görüşmeler devam ediyor. Bu konuda bizde sizlerin desteğini isteyeceğiz. Hem Manisa'mıza güzel bir eser kazandıralım hem de otopark sıkıntısını konusunda bir alternatif yaratabiliriz" diye konuştu. 

"Sizler bizim için çok değerlisiniz"

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş da, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim için yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu belirtip, kendisini kabul ettiği için Başkan Ergün'e teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Dernekbaş, "Sizler bizim için çok önemlisiniz, değerlisiniz. Eğitime büyük destekleriniz olacak. Beraber güzel bir ortam olacak. Okullarımız eski. İki katlı binaları 4 karta çıkarsak kapasiteyi yüzde yüze çıkarmış olacağız. Çok önemli bir proje. Şehzadelerde arsa problemimiz var. Okullarımızda eski binalar, iki katlı üç katlı binalar var. Bunları 4 kata çıkarsak öğrenci potansiyeli artacak. Buna benzer projeler Manisa için çok önemli" dedi. 

Manisa'ya geldiğinde otopark sıkıntısı beklemediğini ancak karşılaştığı manzarayla şaşırdığını kaydeden Dernekbaş, yapılacak otoparkında sıkıntının aşılmasına yardımcı olacağını ifade etti.

Kategori : Eğitim
Tarih : 3/11/2015 21:14
Hit : 3019




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 25

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I