| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK Parti Genel Başkan Yardımcısının Selendi ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısının Selendi ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, 1966 yılında öğretmenlik de yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesini ziyaret etti.
Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem'e Selendi ziyaretinde AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve il yöneticileri eşlik etti.

Partisinin Selendi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Erdem, burada İlçe Başkanı Muhammed Akcan'dan yapılan yatırımlar, ilçenin eksikleri ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada konuşan ve AK Parti döneminde yaşanan gelişmeleri anlatan Ekrem Erdem, 2023 hedefi için tüm programlarının hazır olduğunu, ülkeyi geleceğe taşıma konusunda partisinin rakibinin ve alternatifinin bulunmadığını ifade etti. Türkiye'de yaşayan herkese ayrım yapmaksızın AK Parti'nin kapısının açık olduğunu kaydeden Erdem, terörün bitmesi için partisinin oylarının artması gerektiğini savundu, "Şu an tek hedefleri var, o da AK Parti. Partimizin oy oranını yükselterek terör belasını bitireceğiz" dedi.

AK Parti'nin çalışmaları ile ülkeye huzur geldiğini dile getiren Erdem, "Çok güzel şeyler yaptık, bir çok problemi çözdük. Olmaz denilen işleri olur hale getirdik. Manisa'yı Büyükşehir yaptık, bu yüzden geliri yüzde 48 artacak. Bu artış Selendi'de de olacak" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, daha sonra 1966 yılında öğretmenlik yaptığı Selendi'ye bağlı Elek köyüne gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kategori : Siyaset
Tarih : 12/30/2012 23:26
Hit : 2382




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 315

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I