| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
YALAN HABERİN YAPILMASINI ERGÜN MÜ İSTEDİ?
YALAN HABERİN YAPILMASINI ERGÜN MÜ İSTEDİ?
Yunusemre İlçesi Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, yerel gazetelerde ve internet haber sitelerinde "Büyükşehir yaptı Yunusemre Bozdu" başlığı altında verilen yalan habere karşı tokat gibi cevap verdi.
Yerel gazetelerde ve internet haber sitelerinde ""Büyükşehir yaptı Yunusemre Bozdu" başlığı altında yer alan haber üzerine Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak bir açıklama yaptı.

BİZ İSTEDİĞİMİZ İÇİN YUNUSEMRE BELEDİYESİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Muhtar Alak açıklamasında şunları söyledi; " Yeşil kuşak dedikleri kaldırımların kaldırılması ile ilgili Yunusemre Belediyesine dilekçe verdim. Yunusemre Belediyesi'de duyarlı olduğundan dolayı bizim dilekçemiz üzerine bize geldiler. Yunusemre Belediyesine dilekçemi verdikten sonra park bahçeyi çağırdım ve dedim ki bu ağaçların ve ışıklandırmaların kalkması gerekiyor. Onlarda tamam zaten sizin bu yönde dilekçeniz var dediler. Vatandaşlarımız buraya iki taraflı araba koyduklarından gece saat on iki gibi bir gibi iki gibi  burada kavgalar başlıyordu. Bende Yunusemre Belediyesinden gelenlere burası kaldırılsın dedim. Yunusemre Belediyesi demedi ki biz kaldıracağız diye. Buranın kaldırılmasını ben söyledim, ben istedim. Yunusemre Belediyesi'nin burada suçu yok. Biz öncelikle vatandaşın rahat geçebilmesi ve huzurlu yaşayabilmesi için gerekenin yapılmasını istedik. Benim en geniş 4407 sokağım burası.Barbaros mahallesini en iyi ben bilirim. Bende seçilmiş birisiyim. Mahallemde yaşayan insanlarımızın hakkını savunmak için yapılması gereken ne varsa biz yapacağız. Ben herhangi bir siyasi partinin mensubu değilim. Mahallemde seçilmiş bir muhtar olarak vatandaşlarımızın sesi olmaya çalışıyorum. Bir kez daha söylüyorum, Yunusemre Belediyesi buraya gelip de ben kaldıracağım demedi. Biz istediğimiz için böyle bir çalışmayı başlattı."

YALAN HABERİN YAPILMASINI ERGÜN İSTEMİŞ

Haber üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesinden Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır'ı aradığını belirten Muhtar Alak, " Ben Serpil hanımı aradım ve niye böyle bir haber yaptırdınız  diye sordum. Bu haber yanlış bir haber dediğimde Serpil hanım da haberi Başkanın (Cengiz Ergün'ün) talimatı üzerine yaptırdığını söyledi.  Büyükşehir belediyesinin yaptırmış olduğu haber tamamen asılsız bir haberdir. Bu asılsız haberden dolayı hukuki süreci başlatacağım."diye konuştu.

MAHALLELİDE KALDIRIMIN KALDIRILMASINI İSTİYOR

Barbaros Mahalle sakini Üzeyir Yücel ise, tepkisini şöyle dile getirdi; "Önceden iki araba geldiği zaman rahatlık ile geçebiliyorduk. Ama şuanda karşıdan bir araba geldiğinde muhakkak beklememiz lazım. Bu kaldırım olmadığı zaman iki araba rahatlık ile geçebiliyor. Biz bu kaldırımın kaldırılmasını istiyoruz. Her gün bu konuda mahallemizde tartışma çıkıyor. Bu kaldırımın burada durmasının anlamı nedir anlamıyorum."

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 3/26/2015 11:33
Hit : 3742




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 70

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I