| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Demirci'nin Sorunları Ankara'da
Demirci'nin Sorunları Ankara'da
Manisa'da faaliyet gösteren Demircililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurullah Sevim ve yönetimi, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak için Ankara'ya çıkarma yaptı.
Demirci'nin ve Manisa'nın sorunlarını bakanlara ve milletvekillerine aktardıklarını belirten Başkan Sevim, her türlü soruna çözüm bulunması konusunda sözler aldıklarını ifade etti. Sevim, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ertuğrul Günay, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri, AK Parti eski Manisa milletvekili Hakan Taşcı ile görüştüğünü söyledi.
Başkan Sevim, yıllardır gerçekleşmesini istedikleri Çataloluk köyündeki Delikli Yar'ın turizm katılması ile ilgili görüşmeler yaptıklarını da dile getirdi. Sevim, sözlerine şöyle devam etti: "Demirci'nin Çataloluk köyü sınırları içerisinde kalan, halk arasında Delikli Yar olarak atlandırılan tarihi kayalıklar, turizme kazandırılmalı. Manisa ve Demirci bu sayede turizmin ilgi odağı haline gelecektir. Ülkemiz kazanacak, işsizlere iş imkanı olacak, en önemlisi tarihimize sahip çıkmış olacağız ve çocuklarımıza, gelecek nesillere bu tarihi mekanı kazandıracağız" dedi.
Sevim, konuyu Kültür ve Turizm Bakanı Günay ile müşaviri, eski milletvekili Taşçı'ya aktardığını bildirdi.
Demircililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurullah Sevim, Manisa'nın Büyükşehir olması ve bu konuda sivil toplum kuruluşlarının yapması gerekenler konusunda da yöre milletvekilleri ile görüşmeler yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 1/2/2013 12:20
Hit : 2830




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 949

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I