| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN ÇOCUKLARINA OYUNCAK KAMPANYASI
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN ÇOCUKLARINA OYUNCAK KAMPANYASI
Manisa Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, yardım ettikleri ailelerin çocuklarını da sevindirmek istediklerini belirterek, "Yaptığımız çeşitli yardımlara çocuk oyuncaklarını da eklemek istiyoruz." dedi.
Manisa'da Gönülden Gönüle Derneği, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını da sevindirmek amacıyla kampanya başlattı. Kampanya ile ailelere ulaştırılan yardım malzemelerin içerisinde oyuncakların da yer alması amaçlanıyor.

Manisalı vatandaşlardan yardım beklediklerini belirten Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, "Bilindiği üzere derneğimiz uzun yıllardan beridir yardıma ihtiyacı olan insanımıza ulaşıyor. Bu yardımları insanımıza ulaştırırken, çeşitli firma ve kurumlardan destek alıyoruz. Sadece kıyafetle başladığımız yardımları bugün, çok geniş yelpazeye ulaştırdık. Ayakkabıdan pantolona, etekten bluza ve gelinlikten gece kıyafetlerine kadar çok çeşitli yardımlarımız oluyor. Bunun yanı sıra ihtiyacı olanlara ev eşyaları da temin edebiliyoruz. Ancak büyük bir eksiğimiz var. Ya da yetersiz kaldığımız bir konu. Ulaştığımız ailelerin genellikle en az bir olmak üzere çocuğu var. Her çocuk oyuncakla büyür. Ancak bu aileler sadece zaruri ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Gıda, üst baş derken, çocuklarının oyuncak alamıyorlar. Her çocuk muhakkak yaşına göre oyuncağı olmasını ister. Bizim derneğimizin de en büyük amacı insanları mutlu etmektir. Bir çocuğun yüzünü güldürmekten daha büyük mutluluk yoktur. Derneğimizin isminde olduğu gibi biz çocuklarımızın gönüllerine de girmek istiyoruz. Bir gönülden alıp, minik bir gönlü mutlu etmek istiyoruz. Onun için bugüne kadar yaptığımız çeşitli yardımlara çocuk oyuncaklarını da eklemek istiyoruz. Bunun için oyuncakları toplamaya başladık ve elimizde olan oyuncakları da çocuklara ulaştırıyoruz. Ancak yeterli sayıda oyuncağımız yok. Hepimizin evinde çocuklarımızın kullandığı ve şu anda atıl durumda olan oyuncaklarımız bulunmaktadır. Bu oyuncakların minik yüreklerin gönüllerini mutlu etmek için tüm Manisalılar'dan duyarlılık bekliyoruz. Derneğimiz Şehzadeler Kaymakamlığı arkasında bulunan Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nin içinde bulunuyor. Elinizde atıl durumda olan oyuncakları lütfen bize ulaştırın." dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 4/12/2015 11:05
Hit : 1226




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 39

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I