| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TOKİ'ye Müracaatlar Başladı
TOKİ'ye Müracaatlar Başladı
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca, sosyal güvencesi olmayan ailelere yönelik yapılacak olan konutlar için Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde müracaatlar alınmaya başladı.
Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan (SYDV) alınan bilgiye göre TOKİ, "Sosyal konut projesi" kapsamında sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için konut yapacak. Saruhanlı'da bu projeden faydalanmak isteyenler için müracaatların kabul edilmesine başlandığını duyuran SYDV, sosyal güvencesi olmayan 30 yaşını aşmış kişilerin başvuruda bulunabileceğini bildirdi.
Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul kadınlarda yaş şartı aranmadığını belirten yetkililer, babası veya hem babası hem de annesi vefat etmiş yetim bekar kadınlarda yaş şartının 25 ve üzeri olarak belirlendiğini kaydetti.
Aylık kira öder gibi sabit taksit imkânı ile ev sahibi olunmasına olanak sağlayan konut projesinde, yaş şartını taşıyıp başvuruda bulunmak isteyenlerde ayrıca şu özellikler de aranacak;
Bir haneden sadece bir başvuru kabul edilecek. Ayrıca, konutların yapılacağı yerde en az 3 yıldır ikamet ediyor olmak, hanede yaşanlar üzerine kayıtlı herhangi bir konut bulunmamak, daha önce TOKİ'den konut satın almamış ve TOKİ konut kredisi kullanmamış olma şartları aranıyor.

Kategori : Güncel
Tarih : 1/2/2013 12:29
Hit : 725




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 15

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I