| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Çocuklar Üşümesin
Çocuklar Üşümesin
Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan kömür dağıtımının Ocak ayı sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.
Kaymakam Otcu, Saruhanlı Tekel Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü?nün atıl haldeki depolarında faaliyet gösteren kömür depolama ve dağıtım merkezine ziyarette bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Otcu, burada kömür yükleme ve dağıtım işinde çalışan işçilerle bir süre sohbet edip çay içti. Kaymakam Otcu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde bu yıl 2 bin 27 aileye bin 900 ton kömür verileceğini ifade ederek, şunları söyledi: "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için talep ettiğimiz bin 900 ton kömürün bin 640 tonu depolarımıza geldi. Bunun 592 tonu ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılarak teslim edildi. Ocak ayı sonuna kadar ilçemize tahsis edilen bin 900 ton kömürün tamamını ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiğimiz 2 bin 27 aileye ulaştırmış olacağız."
Kömür indirme, yükleme ve dağıtımında 12 işçinin görev yaptığını dile getiren Otcu dağıtımların, yaptıkları protokol gereği merkez ve belde belediye, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sarıkız Sulama Birliği'ne ait kamyonlarla ücretsiz olarak yapıldığını söyledi.

Kategori : Güncel
Tarih : 1/2/2013 12:44
Hit : 716




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 19

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I