| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI
MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Teşkilatı, 7 Haziran genel seçimlerinde yarışacak adaylarını düzenlenen törenle tanıttı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Manisa Milletvekili adayları, MHP il ve ilçe teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, "Ülkede giderek kötüleşen sosyal, ekonomik gidişatının yanı sıra Türk adının anayasadan çıkarılmaya çalışıldığı bir dönemden geçiyoruz. 7 Haziran bir dönüm noktası olacaktır. MHP 78 milyon milletimizin kalbine girmeyi başaracak ve halkları birleştirecektir. Bizim yüreğimizde herkese yer var. Oyunlara gelmeyeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde aziz Türk milletine, demokrasimize, kutlu davamıza, partimize, Manisa'mıza hayırlı uğurlu olsun. Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamayacaktır. Yolunuz, bahtınız açık olsun" dedi.

"ÜLKEMİZİN MHP'YE İHTİYACI VAR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Bizler milliyetçi ve ülkücü hareketin neferleri olarak buradayız. 6 yıl önce Manisa'nın kaderini değiştirmek için yola çıkmıştı. 2009'da da göreve başlayarak adeta şehri yeniden inşa ettik. Genelde yakaladığımız bu başarı herkesi kıskandırdı. Bu hazımsızlık hala devam ediyor. Varsın olsun biz hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu başarımızı 7 Haziran'da da umarım başaracağız. Ülkemizin geçtiği zor günler hepimizce ortada bu zor günlerde ülkemizin MHP'ye ihtiyacı var. Yalnızca ve yalnızca vatanına kendini adamış ülkücü gençlere ihtiyacı var. Bugün de 9 milletvekili adayımız 3 hilal için yola çıktılar Allah yollarını açık etsin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 9. sıra milletvekili adayı Cemil Murat Erim, 8. sıra milletvekili adayı Galip Karagözler, 7. sıra milletvekili adayı Mehmet Cem Çöllü, 6. sıra milletvekili adayı Osman Oktay, 5. sıra milletvekili adayı Mehmet Memiş, 4. sıra milletvekili adayı Yaşar Coşkun, 3. sıra milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz, 2. sıra milletvekili adayı Zeynel Balkız ve 1. sıra milletvekili adayı Erkan Akçay, kendilerini tanıttı. Adaylar konuşmalarında MHP'yi 7 Haziran seçimlerinde iktidar yapabilmek için çok çalışacaklarını dile getirdi.







Kategori : Siyaset
Tarih : 4/22/2015 23:25
Hit : 2302




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 26

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I